REKLAMI GEÇ

65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı

65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı

Artan koronavirüs vakaları yasakları yeniden gündeme getirdi. Hıfzıssıhha Meclisi kararı ile 65 yaş üstü vatandaşların 11.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkmaları yasaklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2020 Çarşamba, 11:47

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Ali Fuat Atik başkanlığında koronaviras özel gündemiyle toplandı.

Toplantıda 65 yaş üstünü yakından ilgilendiren yasak kararı çıktı. 12 Kasım itibariyle 65 yaş ve üzeri vatandaşların 11.00-16.00 saatler dışında sokağa çıkmaları yasaklandı. Belirlenen saatler arasında sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak koşuluyla dışarı çıkabilecekler.

65 yaş ve üzeri vatandaşlardan kamu görevinin niteliği, mevcut durumun aciliyeti ve kamu hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında hizmetine ihtiyaç duyulacak doktorlar, sağlık çalışanları, eczacılar, belediye başkanları, sosyal hizmet kuruluşları görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin, işletme sahibi, esnaf, tüccar, sanayici, serbest meslek sahipleri ile çalışanlardan aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı, şirket yetki belgesi olanların, meslek odaları başkanlarının, basın kartı olan gazete, radyo ve televizyon kuruluşlarında görevli olanlar muaf tutulacak.

Yorumlar

BAKİ OĞLAKCIOĞLU   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 13:48

Yeter artık! KORONA virüsün şamar oğlanlarına döndük. Kurallara en çok dikkat eden bu kesim neden cezalandırılıyor anlamakta zorluk çekiyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı