REKLAMI GEÇ

65 yaş üstünün bayram sevinci

65 yaş üstünün bayram sevinci

4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle tüm Denizli eve kapanırken, bayram 65 yaş ve üzerine geldi. 14.00-20.00 saatleri arasında verilen sokağa çıkma izni nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar bayramın tadını çıkardı, meydanlarda bol bol vakit geçirdi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2020 Pazar, 16:56

Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapmasında yaklaşık 2 buçuk aydır evde olan 65 yaş ve üstü vatandaşlar 3. kez sokağa çıkma izninden faydalandı.

Sabah saatlerinde sessizliğe bürünen Delikçınar Meydanı saat 14.00’den itibaren 65 yaş ve üzeri vatandaşların buluşma mekanı oldu.

Birbirlerinin bayramını kutlayan 65 yaş üstü vatandaşlar, heykelin önünde bol bol selfie yapıp, fotoğraf çektiler.

Polis ekipleri vatandaşları sık sık sosyal mesafe ve maskeleri çıkarmamaları konusunda uyardı.

68 yaşındaki Nebahat İleri eşiyle birlikte sokağa çıkarak izin gününün tadını çıkardı.

İleri, “Torunlar gelemedi bu bayram biraz hüzünlü geçiyor ama ileride hepimizin sağlıklı olması için buna biraz daha katlanacağız. Daha güzel günlerimiz olacak” dedi.

Bayramın keyfini çıkaran bir diğer 65 yaş üstü vatandaş ise İsmet Toygu oldu. Torunları ve çocukları olmadan geçirdiği ilk bayram olduğunu söyleyen Toygu, “4 torunum var gelemediler. Bu onlarsız ilk bayramım Allah bir daha yaşatmasın. Bu bayram böyle geçse de ben eski bayramların geleceğine inanıyorum, umudumu kaybetmedim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı