REKLAMI GEÇ

9 Yaşındaki Elif Azra’dan işaret diliyle 23 Nisan kutlaması

9 Yaşındaki Elif Azra’dan işaret diliyle 23 Nisan kutlaması

Çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl koronavirüs salgınının gölgesinde kutluyor. 4. Sınıf öğrencisi Elif Azra Taş, bayram öncesinde işitme engelli arkadaşları için önce işaret dili öğrendi, ardından da şarkı söyleyip dans etti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2020 Salı, 11:22

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yıl coşkusu yaşanıyor.

Pamukkale’nin Bağbaşı Mahallesi’nde yaşayan, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Azra Taş ise bayram kutlamalarına farklı bir şekilde katıldı.

İşitme engelli arkadaşlarının da bayram coşkusunu yaşamasını isteyen Küçük Elif, onlar için bir video hazırlamak için harekete geçti.

Ailesinin de desteğiyle önce işaret dilini öğrenen Elif, daha sonra kamera karşısına geçti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için şarkı söyleyen Elif, dans ederek tüm işitme engelli çocukları bayramını kutladı.

İşitme engeli olan arkadaşlarından etkilenip böyle bir video hazırlamak istediğini belirten Elif Azra, “İşitme engeli olan arkadaşlarım var bu durum beni çok etkiliyordu. Öğretmenimiz bizden çocuk bayramı için bir video istedi. Ben de işitme engeli olan arkadaşlarımı da düşünerek işaret diliyle bir video çekmek istedim. Tüm çocukların çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı