REKLAMI GEÇ

ADD Denizli Şubesi Ata’nın huzurunda

ADD Denizli Şubesi Ata’nın huzurunda

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 102. yıl dönümünü kutladı. Ellerinde karanfillerle Denizli Valiliği’ne yürüyen grup, Ata’nın huzuruna çıktı, saygı duruşunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2021 Çarşamba, 16:02

ADD Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay ve yönetim kurulu üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için dernek merkezinde bir araya geldi.

Buradan ellerinde karanfillerle Valilik önüne kadar yürüyen ADD Denizli Şubesi başkan ve üyeleri, Ata’nın huzuruna çıktı, saygılarını sundu.

Etkinlikte konuşan ADD Denizli Şubesi Başkanı Kadem Özbay, “19 Mayıs’ta attığın o ilk adıma, emanetin olan laik, çağdaş, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetine, ilelebet sahip çıkacağız Atam” dedi.

Ateşin ve ihanetin çemberindeki Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde aydınlık günlere doğru yürüyüşünün başladığı günün 19 Mayıs olduğunu dile getiren Özbay, “19 Mayıs, ulusumuzun kaderini kendi iradesiyle değiştirerek yeniden yazdığı, eşsiz bir destanın başlangıcıdır. Saltanatın ve hilafetin ülkeyi sürüklediği uçurumdan, yok olma eşiğinden emperyalist planları bozarak tarihin çöplüğüne attığı gündür 19 Mayıs. 19 Mayıs 1989, 19 Mayıs 1919’un ruhunu, felsefesini ve stratejisini benimseyen aydınlarca Atatürkçü Düşünce Derneği’ni kuruluş günüdür. Ülkemiz bugün yeniden, 102 yıl önce kıyısından döndüğümüz uçuruma hızla sürüklenmektedir. O gün ulusça tarihin çöplüğüne attığımız emperyalist planlar, bugün işbirlikçileri eliyle yine sahnededir. Kurtuluş için, Atatürk Cumhuriyeti’nden yana olan tüm siyasi partilerin, kişi ve kurumların seslerini daha da yükseltmelerinden, 1919 ruhuyla onurlu ve kararlı bir duruşu milletçe sergilemekten başka çare kalmamıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı