REKLAMI GEÇ

ADD’den 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

ADD’den 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 30 Ağustos kutlamalarına gelen yasağa rağmen Denizli Valiliği önünde toplanarak Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı. ADD başkanı Kadem Özbay, “30 Ağustos bu coğrafyanın en haklı, en onurlu, en kutsal savaşı ve zaferidir. Bu nedenle, kısıtlanamaz ve yasaklanamaz” dedi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2020 Pazar, 17:33

Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle 30 Ağustos’ta kutlamalar kısıtlanmış ve büyük tepki toplamıştı. ADD bugün valilik binası önünde toplanarak Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı.

Törene CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, ADD başkanı Kadem Özbay, odalar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

30 AĞUSTOS EN KUTSAL ZAFER VE SAVAŞTIR KISITLANAMAZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan ADD Başkanı Kadem Özbay, 30 Ağustos’un en kutsal savaş ve zafer olduğunu ve kısıtlanamayacağını belirtti.

Özbay, “30 Ağustos ve şanlı tarihimiz halkımızın güvencesindedir. Milli zaferlerimizi ve Atatürk Devrimlerini unutturmaya çalışanlar; Türk Milleti’ni çağdaş dünyaya taşıyan Cumhuriyet Devrimi’nin aydınlığına yenilmeye mahkûmdur” diye konuştu.

OTURDUĞUNUZ KOLTUĞUN HAKKINI VERECEKSİNİZ
30 Ağustos’u tüm dünya tarihinin kabul ettiğini belirten Özbay, “30 Ağustos tüm dünya tarihinin kabul ettiği bir ilandır. 30 Ağustos’a yer bulamamayı kabul edemeyiz. Oturduğunuz koltuğun hakkını vereceksiniz, kimin sayesinde oturduğunuzu bileceksiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun yanında olan herkesi saygıyla anıyorum” diye konuştu.

Özbay’ın konuşmasının ardından topluluk Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 31 Ağustos 2020, 10:30

Bomboş bir atar yapmış. Fotoğrafta herkes maskeli bir tek kendisi maskesiz. Sizin insanlara ve bilime duyduğunuz saygı bu kadar işte.

Bilal   -  Bağlantı 30 Ağustos 2020, 22:21

Hiç gülesim yoktu Türkiye ile Yunanistan savaşa girse Ülkeyi Akp yönetiyor diye ilk önce sizler kaçarsınız çakma Milliyetçiler çakma Atatürkçüler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı