REKLAMI GEÇ

Ak Parti Denizli Başkan Yardımcısı Taşdemir’in paylaşımı ‘yine’ Türkiye’ye gündem oldu

Ak Parti Denizli Başkan Yardımcısı Taşdemir’in paylaşımı ‘yine’ Türkiye’ye gündem oldu

Yaptığı paylaşımlarla sık sık ülke gündemine giren Ak Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir, bu kez de 1 Mayıs paylaşımı nedeniyle Twitter’te TT oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2020 Cumartesi, 15:59

Twitter’i etkin kullanan ve sık sık paylaşımlarıyla gündeme gelen, Ak Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir’in 1 Mayıs Emek ve dayanışma Günü’nü balkonlarına astıkları pankartla kutlayan vatandaşların fotoğraflarını koyarak yaptığı paylaşım ‘gelen tepkiler üzerine’ gündem oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram kutlamaları yapılmazken, İstanbul’da bir apartmanın sakinleri balkonlarına pankartlar asarak bayram kutlaması yaptı. Taşdemir, fotoğrafı alarak ‘Bunlar nasıl işçi, yorumu siz yapın’ diye yazdı.

Taşdemir’in bu paylaşımına –çoğu, yaklaşımı eleştiren- binlerce cevap geldi. 1 Mayıs’ı kutlayan insanları hedef göstermekle eleştirilen Taşdemir için ‘Cemile’ diye etiket açıldı ve Türkiye’de hakkında en çok tweet atılan isimlerden biri olarak TT (Trending Topics – Popüler başlık) oldu.

Taşdemir’in işçileri hedef gösterdiğini iddia eden paylaşımlar yapılırken, Jurnal Türkiye’ye konuşan apartman sakinleri, “İlk başta paylaşıma gülüp geçtik” dediler ve apartmandaki en yüksek kiranın 1200 TL olduğunu söylediler.

Aynı kutlamayı 23 Nisan’da da yaptıklarını söyleyen apartman sakinleri “Biz hiç bir partiyle, örgütle bağı olmayan işinde gücünde insanlarız. ‘Milyonluk dairelerde oturuyorlar’ denildi. Bu apartmanda en yüksek kira 1200 lira. Burası eski bir gecekondu mahallesiydi, bu evler de yeni yapıldı. Ve oturan insanlar koronavirüs salgınında bile işe gitmek zorunda olan insanlar. Bu süreçte işsiz kalanlar da var. 1 Mayıs resmi bir bayram, bu hedef gösterme neden onu anlamıyorum? Hedef gösteren o paylaşımdan sonra birçok ‘Bunlar terörist’ yorumu da aldık. Dediğimiz gibi gülüp geçtik ama anlam veremiyoruz. Aynı kutlamayı biz 23 Nisan’da da yapmıştık” diye konuştu.

Twitter’de 140 bine yakın takipçisi bulunan Taşdemir’in daha önce de yaptığı paylaşımlardan bazıları tepki çekmişti. Taşdemir geçmişte bazı paylaşımlarını gelen tepkilerin üzerine silmek zorunda kalmıştı.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 06:09

Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki partiyle şunla alakası yoksa dairenin kirası 1200 tl ise senin hesap Ece Erkene dönmüş.Niye oturursunuz böyle dairelerde dedim ya nefislerin eseri.

Bilal   -  Bağlantı 3 Mayıs 2020, 06:06

Canı sıkılan İkditara saldırıyor acaba Akp değil de başka partiler olsaydı yine aynı olacak mıydı evet yine olurdu çünkü bitmek tükenmez nefsinimizin eseriyiz baş kaldır derken her manaya çıkar aptalca bir pankart paranoyak olmuş.koyver gitsin.

hasan   -  Bağlantı 2 Mayıs 2020, 21:59

adam gibi kutlama yaparsın. ne demek düzen böyle gitmez.derdiniz darbe olmuş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı