REKLAMI GEÇ

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Bozkurt’taki hacizle ilgili açıklama yaptı

Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Bozkurt’taki hacizle ilgili açıklama yaptı

Bozkurt’ta eski işçi Mehmet Uygun’un tazminatla hak ettiği 600 bin lirayı tahsil edemediği için Bozkurt Belediyesi’ne haciz göndermesiyle ilgili Bozkurtlu olan Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Yıldız, CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in iftira attığını söyleyerek, “İlçemin adının kısır çekişmelerle gündeme gelmesini istemiyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2021 Salı, 21:26

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bunun ilk basın toplantısı olduğunu hatırlattı. Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuyu grup toplantısında gündeme getirmesinin ardından ‘ Atatürk istismarı ve siyasi iftiralar’ diye tanımladığı olayla ilgili konuştu.

Yıldız; Mehmet Uygun’un 9 yıl önce geçirdiği bir iş kazasında kolunu kaybetmesi ve 600 bin lira tazminat hak ettiğini ancak dava sonuçlandıktan sonra tüm iyi niyetine rağmen tazminatını alamadığını belirterek olayı hatırlattı.

İFTİRA EDEN SİYASİ BEYANLAR
Yıldız, “Belediyeye haciz işlemi uygulanıyor. Avukatın ve Mehmet Uygun’un söylediği kadarıyla, makam aracı, koltuklar ve değerli tabloların haczi isteniyor. Atatürk resmi tabii ki haczedilmiyor. Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Sayın Birsen Çelik, iftira eden siyasi beyanlarda bulunuyor. Bozkurt ilçe teşkilatının ne il başkanlığının davadan alacaktan icradan haberi olmamıştır” dedi.

Yıldız, olayın hemen ardından yaptığı paylaşımı da hatırlatan Yıldız, “Olayın üzücü olduğu söyledim, Atatürk istismarı yapıldığını söyledim” dedi.

Yıldız, devamla şunları söyledi:
“Grup toplantısında Sayın Genel Başkan konuyu gündeme getirdi, partili bir avukatın ortaya çıkarak anlaşmayı bozduğunu söylüyor. Halbuki davanın başından beri devam eden avukat, 10 yıllık avukat…

ATATÜRK’Ü SAVUNURUM AMA İSTİSMARINI YANLIŞ BULURUM
İlçemin bu tür kısır çekişmelerle gündeme gelmesini istemiyorum. Belediye başkana, belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem de istismar nedeniyle kızgınım. Belediyenin ödeme gücü yok ise kredi gibi borç gibi başka çareler aranabilir, kamudan destek istenebilirdi. Ben Atatürk’ü savunan biriyim ama istismarını yanlış buluyorum.

DEPREM YARDIMLARI
Sayın Genel Başkan depremden sonra ilçeler arasında ayrımcılık yapıldığını ileri sürüyor. Bu beyanlar gerçeği yansıtmıyor. Bozkurt’a hemen 500 bin lira yardım yapılmıştı. Hasarın durumuna göre ayrım yapıldı. Acıpayam’daki daha büyüktü. Bozkurt’ta depremin merkezi ilçe merkezinde olduğu için buradaki yardımlar kira yardımına odaklandı. Acıpayam kırsalda olduğundan, insanlar ahırlarından ayrılmak istemedi, yardımlar bu yönde yapıldı.

BU ÇEKİŞMELER BOZKURT’A YAKIŞMAZ
Bozkurt’ta kısır çekişmeler yakışmaz, Adımızı icraat ve uzlaşıyla duyurmak istiyoruz. Sayın belediye başkanı da sayın genel başkan da doğru beyanlar alarak açıklamaları yaparlar. Bu durum alacaklı ile borçlu arasındaki bir mesele.”

Yorumlar

özkan   -  Bağlantı 17 Mart 2021, 09:36

Vay böyle bir vekili mi vardı Denizlimizin yav. Mecliste ilk basın toplantısıymış. Demekki Denizli’nin bu güne kadar hiç bir sorununa değinmemiş.

Osman   -  Bağlantı 16 Mart 2021, 23:03

Milletvekili haklı.
Adam kaza geçirmiş. Mahkemeye vermiş.
Tazminat haketmiş, alamamış.
Ne yapsın Atatürk resmini?
Laf yerine Parasını ödeyin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı