REKLAMI GEÇ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Şehir Buluşmaları” için Denizli’ye geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Şehir Buluşmaları” için Denizli’ye geldi

Ak Parti’de 2023 Şehir Buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Denizli’ye geldi. Yazıcı, Denizli buluşmalarına hızlı başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2023 Cuma, 10:44

Yerel seçimler öncesi Ak Parti’de “Şehir Buluşmaları” yeniden başladı. Bu kapsamda AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Denizli’ye geldi. Tarifeli uçak ile Çardak Havaalanına inen Yazıcı hemen çalışmalarına başladı.

Yazıcıyı Havaalanında Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve parti yöneticileri karşıladı. Yazıcı hemen ardından Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Güngör, “AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerlinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı Denizli’mizi ziyaret edecek. Parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları ile buluşacak olan Hayati Yazıcı günü birlik ziyaretin ardından Denizli’mizden ayrılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı