REKLAMI GEÇ

AKUT’tan Bez Tekstil’e teşekkür

AKUT’tan Bez Tekstil’e teşekkür

Denizli tekstil sektörünün köklü ve başarılı firmalarından Bez Tekstil, sivil toplum kuruluşuna yaptığı destekle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı. Arama Kurtarma Derneğine (AKUT) sağladığı sponsorluk ile destek veren Bez Tekstil’e AKUT Genel Merkezi’nden teşekkür ziyareti yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2020 Perşembe, 11:19

Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) pantolon sponsorluğunu üstlenen Bez Tekstil, proje kapsamında 27 ilde, binin üzerinde kamuflaj pantolon desteği sağlamıştı. Sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yapan Bez Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Kelleci, verilen destekle farkındalığı artırma amacında olduklarına ifade etmişti.

Bez Tekstil’in yaptığı bu önemli yardım üzerine Arama Kurtarma Derneği Genel Merkezi, Bez Tekstil’e teşekkür ziyaretinde bulundu. AKUT Başkanı Recep Şalcı ve AKUT Denizli Başkanı Cengizhan Öztürk, Bez Tekstil’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

BU DESTEK BİZİ İLERİYE TAŞIYACAK
Arama Kurtarma Derneği Başkanı Recep Şalcı, “Kurumların sosyal sorumluluk bilincinde olması ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olmaları vatandaşlar için çok önemli. Bu birlik beraberlik ruhu ve sağduyulu tavır bizi ileriye taşıyacak olan bir tavırdır. Bez Tekstil’e bu bilinç ve farkındalık ile desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

FARKINDALIK BİLİNCİ ÖNEMLİ
Bez Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Güliz Kelleci ise, “Aslında her kurum, var olduğu çevreye karşı farkındalık geliştirmeli ve sosyal sorumluluk bilincinde olmalı. Paydaşlarına bunu borçlu hissetmeli. Değerli AKUT Başkanıma ve tüm AKUT gönüllülerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı