REKLAMI GEÇ

Alkollü trafik magandası, ehliyetsiz araç kullanırken görüntülerini sosyal medyadan paylaştı

Alkollü trafik magandası, ehliyetsiz araç kullanırken görüntülerini sosyal medyadan paylaştı

Denizli’de 5 yıl önce bir işçinin parçalanarak öldüğü kazaya adı karışan, geçen Pazar günü sokağa çıkma yasağında ehliyetsiz olarak lüks cipi 369 promil alkolle kullanan, yakalanınca polise direnip gözaltına alınan 25 yaşındaki Hüseyin E., dün gece yine tarfikteydi; instagramdan ‘hikaye’ paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2020 Salı, 12:36

Pazar günü Bahçelievler Mahallesinde sokağa çıkma yasağına uymayanlara yönelik denetim gerçekleştiren polis, Hüseyin E.’nun kullandığı lüks cipi durdurdu, yapılan ölçümde aşırı derecede alkollü olduğu belirlendi. Cipten indirilen ve ayakta durmakta zorluk çeken Hüseyin E., alkolün etkisiyle polislere zor anlar yaşattı.

EHLİYETİ ZATEN YOKMUŞ

Güçlükle yapılan ölçümde 369 promil alkollü çıkan Hüseyin E., alkollü araba kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulduğu ve bu sebeple de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Yasağa rağmen dışarı çıkıp, yine ehliyetine el konulmasına rağmen hem de alkollü şekilde araç kullanarak üç kuralı da ihlal eden Hüseyin E., gözaltına alındı.

ÖLÜMLÜ KAZAYA ADI KARIŞMIŞTI

Hüseyin E, 2015 yılında bir kişinin feci şekilde parçalanarak öldüğü kazaya da adı karışmıştı. Babasının tekstil fabrikası bulunduğu bilinen Hüseyin E’nin kullandığı iddia edilen lüks cip, 28 yaşındaki Hasan Güney isimli işçiye çarpmıştı. Parçalara ayrılan talihsiz işçinin vücudunun üst kısmı, Hüseyin E.’nin babasının işletmesine kayıtlı cipin içinde, fabrikanın yakınlarında park edilmiş bulunmuştu. Olay sırasında cipi kullandığı belirtilen Hüseyin E. ise bir gün sonra İzmir’de yakalanmıştı. Hüseyin E’nin bu kazadan ‘karşı tarafın şikayetçi olmaması’ nedeniyle az ceza ile kurtulduğu öğrenildi.

TÜM BUNLARIN ÜSTÜNE YİNE TRAFİĞE ÇIKTI

Maganda 369 promil alkolle yakalandıktan saatler sonra yine trafiğe çıktı. Akşam saatlerinde lüks bir aracın içinden video çeken Hüseyin A., videoyu instagram hikayesinde paylaştı. Sokağa çıkma yasağında ehliyetsiz olarak 369 promil alkolle yakalanan ve polise direnen magandanın tekrar trafikte olması ‘cezalar mı yetersiz’ ve ‘bu magandayı kim durduracak?’ sorularını akıllara getirdi.

Yorumlar

Vatandaş   -  Bağlantı 22 Nisan 2020, 08:16

Burası Türkiye denilecek bir haber…

izleyici   -  Bağlantı 21 Nisan 2020, 20:16

çapsız zenginlerden…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı