REKLAMI GEÇ

Araç muayene randevusu olanlarla kursu olanlar sokağa çıkabilecek

Araç muayene randevusu olanlarla kursu olanlar sokağa çıkabilecek

Denizli Hıfzısıhha Meclisi, hafta sonları koronavirüs önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma yasağından muafiyet kapsamını genişletti. Araç muayene randevusu olanlarla, kurslarda dersi bulunanlar hafta sonları da sokağa çıkabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2021 Cumartesi, 01:09

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Ali Fuat Atik başkanlığında Kovid-19 tedbirleri konusunu görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Meclis, bakanlıktan genelge doğrultusunda yeni kararlar aldı.

Buna göre, ‘araç muayene istasyonları ve buralarda çalışan personel ile araç muayene randevusu bulunan taşıt sahipleri’ hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Ayrıca, motorlu taşıt sürücü kursları, havacılık ve denizcilik kursları, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları ve iş makineleri sürücü eğitim kurslarına devam eden kursiyerlere yönelik hafta sonları düzenlenmesi zorunlu olan direksiyon eğitim sınavları ile diğer teorik ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon görevlileri, usta öğreticiler ve bu sınavlara girecek kursiyerler de sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı