REKLAMI GEÇ

Aşırı yağışlar Denizli’nin kuzeybatısındaki yollarda hasara yol açtı

Aşırı yağışlar Denizli’nin kuzeybatısındaki yollarda hasara yol açtı

Cumartesi günü kenti etkisi altına alan şiddetli yağmurun en çok etkilendiği bölge olan Acıpayam ve Çameli’de oluşan sel yollara büyük hasar verdi. Dalaman yolunda da ulaşım ciddi anlamda aksıyor. Belediye ve karayolları ekipleri sahada yolları düzeltmeye çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2021 Pazartesi, 15:33

Denizli’de cumartesi günü etkili olan yağmur ve beraberinde oluşan sel, kentin kuzeybatısındaki ilçelerde özellikle yollara büyük zarar verdi. Tarlaları suların bastığı, hayatın olumsuz etkilendiği bölgede pek çok kırsal mahalleye ulaşımı sağlayan yolda sel nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Acıpayam’ın Suçatı ve Alcı Mahalleleri ile Çameli’nin Sarıkavak, Elmalı ve Karabayır gibi kırsal mahalleleri ile iyileştirilmediği için yıllardır gündemden düşmeyen Dalaman yolunda da yollarda büyük hasara neden oldu.

Özellikle dik kesimlerdeki heyelan nedeniyle yollar ya kapandı, ya da sadece bir aracın geçebileceği kadarlık kısmı kaldı, gerisi çöktü. Çameli’de kar da bulunması ulaşımı güçleştirdi. Dalaman yolunda da çökmeler, heyelan ve yer yer oluşan çamur araçların geçişini zorlaştırdı.

Karabayır Mahallesi Muhtarı Mehmet Akdağ, mahalleye ulaşımı sağlayan yolda menfezin tıkanması nedeniyle heyelan meydana geldiğini belirtti, “Ulaşım aksadı ama Büyükşehir ekipleri çalışmaya başladı” dedi.

Hem ilçe belediyelerinin hem de Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yerinde inceleme yaptığı hasarlı yollarda çalışmalar başlarken, Dalaman yolunda da Karayolları ekiplerinin trafik akışını düzenledikleri öğrenildi.

Yorumlar

sinan   -  Bağlantı 1 Şubat 2021, 15:53

aaa bu yol her seçim öncesi ağustos ayında yapımına başlanacak yol değil mi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı