REKLAMI GEÇ

Atalık tohumlar takas edildi

Atalık tohumlar takas edildi

Denizli Doğal Tarım Ata Tohum Eğitim ve Araştırma Grubu’nun düzenlediği etkinlikle atalık tohum takası yapıldı. Çamlık Parkı’nda yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2021 Pazar, 12:20

Denizli Doğal Tarım Ata Tohum Eğitim ve Araştırma Grubu sorumlusu Ebru Güley Şıracı, “Sağlıklı ve dengeli beslenmenin en önemli parçalarından biri olan organik ürünleri bulmak her zaman mümkün olmuyor. Bunun için hayata ve gelecek nesillere bir katkımız olsun düşüncesiyle atalık tohumlarımızı, çiçek tohumlarımızı, çiçek fidesi ve çelikleri takas yaptık, üretimin keyfini ve faydalarını hep birlikte paylaştık.” dedi.

DOĞAL TARIMLA DAHA SAĞLIKLI NESİLLER

Takas etkinliği ile doğal tarımı desteklemek istediklerini belirten Şıracı, “Sürdürülebilir tarım politikaları ile güçlendirilen organik tarım, sağlıklı tohumların gelecek nesillere aktarılmasında da büyük fayda sağlıyor. Böylece daha uzun ömürlü insanlar, daha az sağlık maliyeti ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmede doğal tarımın önemi gün geçtikçe fark edilmiş oluyor. Doğal tarım, sağladığı kritik yararlara ek olarak, keyifli ve eğlenceli bir hobi olarak da karşımıza çıkıyor.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı