REKLAMI GEÇ

Avcı ve futbolcuya yer yok denilerek rezervasyonları iptal edildi

Avcı ve futbolcuya yer yok denilerek rezervasyonları iptal edildi

Futbolcu menajeri Erkan Martin ve futbolcu Çağlayan İrece Denizli’de bir otele rezervasyon yaptırdı, bir süre sonra telefonuna gelen mesajla rezervasyonun iptal edildiğini öğrendi. İptal gerekçesi ise otel yönetiminin avcı ve futbolcuları konaklatmama kararı alması olarak gösterildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2021 Cuma, 13:28

Ünlü futbolcu Ersen Martin’in kardeşi menajer Erkan Martin ile futbolcu Çağlayan İrece, Denizli’de rezervasyon yaptırdıkları otele alınmadılar. Otelin gerekçesi ise ikiliyi şoke etti. Otel yetkilisinden gelen mesajda futbolcu ve avcıların konaklamalarına müsaade edilmeyecekleri belirtiliyordu.

AVCI VE FUTBOLCU İSTEMİYORLAR
Yurt dışında menajerlik şirketi bulunan Martin ile futbolcu İrece önceki gece geç saatlerde Denizlispor Kulübü yetkilileri ile görüşme yapmak üzere Denizli’ye geldi. Martin kentteki bir otelden internet üzerinden rezervasyon yaptırdı. Fakat ikili kısa süre sonra gelen mesajla şoke oldu. Kendisini otel yetkilisi olarak tanıtan kişi Martin’in cep telefonuna; “Bugün için bir rezervasyon oluşturmuşsunuz. Üzülerek iptal etmek zorundayız. Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince futbolcu ve avcıları otelimizde konaklatmıyoruz. Sizin rezervasyonunuzu görünce yönetim kurulundan dönüş aldım. Yönetim kararı olunca biz de uygulamak durumundayız” mesajı gönderdi. Gelen mesaj sonrasında ikili bir başka otele gitmek zorunda kaldı.

HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM
Profesyonel olarak menajerlik yaptığını ve her zaman otellerde konakladığını söyleyen Martin; “Ben böyle bir şey görmedim. İlk kez böyle bir durum yaşıyorum. Rezervasyon yaptık, iptal ettiklerini söylediler. Mağdur olduk. Belli makamlara şikayette bulundum. Avukatlarımız ile görüştük. Maddi manevi tazminat davası açacağız. Komik bir olay. Futbolcuyu anladım ama avcıyı sorduğumda ‘tarım, hayvancılık’ diye yanıt verdiler. Bu tüm futbol camiasına yapılmış bir harekettir” diye konuştu.

Futbolcu İrece ise, “Yıllardır otellerde konakladıklarını söyleyerek, “İlk kez böyle bir muamele görüyorum. Futbolcular ve avcılar neden ayrımcılığa maruz kalıyor bunu da anlamadım. Yıllardır otellere gittiğimizde hep güler yüzle ağırlandık. Bizlerin de saygısızlığı olmadı. Bu şekilde karşılanmak bizi çok üzdü” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Afyonlu03   -  Bağlantı 30 Ocak 2021, 00:08

Oteli ifşa edin de kim olduğunu görelim. Ayrıca keşke şikayet etselerdi, müşteri seçmek kanunlara göre suçtur. Müşteri kabahatli değilse böyle birşey yapması kanunlara göre suç. Karaktersizlik para ile satılmıyor işte ne yapacaksınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı