REKLAMI GEÇ

Bakan Varank, sanayici ve öğrencilerle buluşmak üzere Denizli’ye geliyor

Bakan Varank, sanayici ve öğrencilerle buluşmak üzere Denizli’ye geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 26 Ekim Pazartesi günü Denizli’ye geliyor. Bakan Varank, organize sanayi bölgelerindeki sanayicilerle görüşecek, lise ve üniversite öğrencileri ile buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2020 Cuma, 15:07

Ziyaret haberini, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz duyurdu. Filiz, Bakan Varank’ın programını şöyle paylaştı:
“Çardak OSB ziyareti ile programına başlayacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank; Çardak OSB’de yer alan GEKA desteği almış işletmeyi ziyaret edecek.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde; Makine ihtisas OSB, Mermer ve Deri OSB başkanları ve oda başkanları ile ilimizdeki sanayi yatırımları hakkında bir toplantı gerçekleştirecek olan Bakanımız işadamları ile de bir araya gelecek.

DOSTEK Meslek lisesi ziyareti ve ardından işletme ziyaretleri ile devam edecek olan programını Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri takip edecek.

Pamukkale Üniversitesi Teknokent yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirecek olan Bakanımız Teknofest ‘de roket yarışmaları yüksek irtifa kategorisinde Türkiye birinciliği elde eden Pamukkale Üniversitesi Hazar takımına da bir ziyarette bulunacak.

AK Parti İl Başkanlığımıza yapacağı ziyaret ile devam edecek program; Laodikya kazı bölgesi ziyareti ile son bulacak. Bakan Varank aynı gün akşam saatlerinde havayolu ile şehrimizden ayrılacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı