REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile birlikte Karşıyaka pazarını ziyaret etti

Başkan Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile birlikte Karşıyaka pazarını ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile birlikte Karşıyaka’yı ziyaret etti. Karşıyaka pazar yerinde esnaf ve halkla buluşan Başkan Zolan, samimiyetle karşılandı. İl Başkanı Güngör, “20’de 20 hedefi için çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2024 Cuma, 11:53

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli’de 20’de 20 hedefini yakalamak için yoğun çalışma içerisine girdi. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör saha çalışmalarında adaylara desteğini sürdürüyor. Başkan Güngör, Büyükşehir Belediye   Başkanı Osman Zolan ile birlikte Karşıyaka Pazar yerini ziyaret ederek pazar yeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güngör, “Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte  Karşıyaka pazar yerinde esnafımızla, hemşerilerimizle bir araya gelip sohbet edip hayırlı işler diledik.

Denizli sevdadır, Denizli’ye hizmetkar olmak güzel bir nasiptir. Bu da herkese nasip olmaz. Denizli teşkilatımızın tüm ilçelerini Cumhur İttifakı olarak kazanma hedefimiz var. Allah’ın izniyle Denizli’de 20’de 20 yapmaya hazırız. Tabii ki de sadece tüm ilçeleri değil, Denizli’mizin şehri emini belediye başkanımız ve adayımız Osman Zolan ile bir kez daha Allah’ın izniyle kazanacağız.

Her adımımızda güler yüz ve samimiyetle karşılanıyoruz. Bu bizim için çok değerli ve biz bunun için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı