REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan: Denizli’mizin yarını bu günden daha güzel olsun

Başkan Osman Zolan: Denizli’mizin yarını bu günden daha güzel olsun

31 Mart Yerel seçimleri sonrası görevini devretmeye hazırlanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, video ile Denizli halkına teşekkür etti, “Denizli’mizin yarını bugünden daha güzel olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2024 Pazartesi, 21:14

Sosyal medya hesaplarından videolu açıklama yapan Başkan Zolan’ın açıklaması şöyle:

“Vermiş olduğunuz karar ve yetki ile Denizli’mizi ve sizleri birçok hizmetlerle tanıştırdık. Birçok hizmetler yaptık. 616 mahallesine, her sokağına hizmet götürdük. Bugün şehrimiz parmakla gösterilen şehirlerarasında. İnşallah daha da güzele gitsin istiyoruz.

“BİRLİKTE BAŞARDIK”
Görev süremizde Denizli’de birçok eserler yaptık, kültür merkezleri, yüzme havuzları, köprülü kavşaklar, teleferik, kayak merkezi ve sayamadığım daha birçok projeyi inşa ettik. Bunların hiçbirinin kahramanı sadece ben değilim. Siz bana yetki vermeseydiniz bunların hiçbirini yapamazdım. Bu işleri eserleri birlikte yaptık, birlikte başardık. İnşallah Denizli’mizin bahtı açık olsun. Daha güzel hizmetlerle tanışmasını temenni ediyorum.

“HİZMET ETMENİN ŞEREFİ VE ONURUNA ULAŞTIM”
Bu pazar sandığa giderek iradenizi ortaya koydunuz. Ben demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri sandığa giderek oy kullanan tüm hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Millet iradesine sahip çıkmanızdan dolayı da tebrik ediyorum.

Tabii, sandık sonucu, benim görevimin tamamlandığı şeklinde tecelli etti. Bu karara ben saygı duyuyorum. Tartışmadan, eleştirmeden, noktasına virgülüne dokunmadan başıma taç ediyorum.

Sizin verdiğiniz kararla geldik, sizin verdiğiniz kararla da görevimiz sona eriyor. Sizlere ve Denizli’ye hizmet etmenin şerefine ve onuruna kavuştum.

“SEÇİLENLERE BAŞARI DİLEDİ”
İnşallah Denizli’miz daha ileriye, daha güzele gitsin istiyoruz. pazar günü verilen kararla yeni seçilen belediye başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu beye ilçe belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize muhtarlarımızı tebrik ediyorum.

“YİNE BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Allah’ım başarılı eylesin, Denizli’mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. İnşallah Denizli’mizin yarını bugünden daha güzel olsun. Ve sizlerle birlikte ben her zaman Denizli’nin caddelerinde sokaklarında parklarında olacağım. Denizli’de hayatımı devam ettireceğim. Bu noktada inşallah değişik alanlarda yine birlikte olacağız.

Bizler aynı şehirde yaşayan, şehrimize sevdalı insanlarız. Şehrimizin ilerlemesi, ziyadesiyle hepimizi mutlu edecektir. Ben sizlere tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Allah’ım sağlık sıhhat versin. İnşallah mutlu bir şekilde Denizlimizin yarını bugünden güzel olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı