REKLAMI GEÇ

Bayramda da sokağa çıkma yasağı var

Bayramda da sokağa çıkma yasağı var

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 3 haftadır uygulanan hafta sonları sokağa çıkma yasağı, 1-3 Mayıs tarihleri arasında 4. kez hayata geçiriliyor. Yasak, bayram sonuna kadar devam edecek, Ramazan Bayramı’nda da sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2020 Salı, 11:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Bakanlar Kurulu toplantısının ardından 1 Mayıs’ı da içine alan 3 günlük sokağa çıkma yasağı kararı alındığını açıklamıştı.

Hükümet, koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağını bir süre daha uygulamayı planlıyor. Bu hafta 4. kez evlere kapanacak olan Denizli’nin de arasında bulunduğu 31 ilde bu karar bayram sonuna kadar devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının, Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar rutin olarak uygulanacağını açıkladı.

Bu karara göre önümüzdeki dört hafta boyunca cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 1-2-3 Mayıs, 9-10 Mayıs, 16-17 Mayıs ile 23-24 Mayıs‘a denk gelen Ramazan Bayramı arefesi ve birinci gününde evden dışarı çıkmak mümkün olmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı