REKLAMI GEÇ

Bölge halkı soruyor: Denizli-İzmir tren seferleri ne zaman başlayacak

Bölge halkı soruyor: Denizli-İzmir tren seferleri ne zaman başlayacak

Salgın nedeniyle, mart ayında tüm seferlerle birlikte durdurulan Denizli-İzmir tren seferleri hala başlamadı. Bölge halkı, özellikle bayram önü seferlerin başlamamasının kendilerini mağdur ettiğini söylüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2020 Cumartesi, 13:06

Denizli’nin tren ulaşımının nadir olduğu kentlerden Aydın ve Denizli bölgesinde yaşayan halk, salgın nedeniyle durdurulan seferlerin ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Denizli, Aydın ve İzmir bölgesindeki halkın sıklıkla kullandığı, ucuz ulaşım araçlarından tren seferlerinin özellikle bayram öncesinde başlamasını isteyen yurttaşlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na mesajlarla isteklerini iletiyor.

TCDD’nin sosyal medya hesaplarına sıklıkla, seferlerin ne zaman başlayacağına dair mesajlar gönderen bölge halkı, uçak, otobüs ve hızlı tren seferlerinin başlamasını örnek gösteriyor.

Denizli-İzmir seferleri salgının başlamasının ardından tüm seferlerle birlikte 23 Mart’ta durdurulmuştu. Yüksek hızlı trenler ise normale dönüşün adımı olarak 28 Mayıs’ta başlatılmış, ancak normal tren seferleri ile ilgili bir duyuru yapılmamıştı.

Yorumlar

Gülcan Cansız   -  Bağlantı 22 Ekim 2020, 09:14

Seferler ne zaman başlayacak torbalidan Aydın’a gitmek için İzmir’e gitmek zorundayız o yolu gidene kadar iki kere Aydın’a gidilir trenle…Herşey açıldı tren seferleri neden açılmıyor ???

Mgt   -  Bağlantı 22 Eylül 2020, 16:38

İncirliovadan izmire gidebilmek için 2 minübüs 1 otobüs binmek zorundamıyım ?
Tren seferleri başlasın sayın yetkililer yeterince madur olduk

erduğan   -  Bağlantı 15 Eylül 2020, 09:16

ne zaman başlıyecek ülen sefirler gııı, ah erduğan yakdın ulkeyı

Kenan Aydın   -  Bağlantı 5 Eylül 2020, 14:29

Tren seferleri niye başlamadı anlamış değilim DDY otobüs firmaları ile anlaşmamı yapmış bilemedim vatandaşı madur ediliyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı