REKLAMI GEÇ

Bu uzlaşma barınaktaki sokak hayvanlarına yaradı

Bu uzlaşma barınaktaki sokak hayvanlarına yaradı

Denizli’de kokoreççilik yapan Turan Çal, kendisine hakaret eden Mehmet Ali S.’den şikayetçi oldu, mahkeme öncesi uzlaştırmacı devreye girdi. Turan Çal uzlaşmak için hayvan barınağına bin 500 liralık mama bağışı şartı koydu. Mehmet Ali S. mamaları aldı, Turan Çal da Denizli Hayvan Barınağı’na götürerek sevimli dostlara verdi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2020 Salı, 17:04

Denizli’de kokoreççilik yapan 27 yaşındaki Turan Çal, aralarında mal davası yüzünden husumeti bulunan ve kendisine telefonda hakaret eden Mehmet Ali S.’den şikayetçi oldu. Avukatı Furkan Kayabaşı ile Mehmet Ali S.’ye hakaret davası açtı. Mahkeme öncesi devreye uzlaştırmacı girdi.

Turan Çal kendisine telefonda hakaret eden Mehmet Ali S. ile uzlaşmak için, Avukatı Furkan Kayabaşı’nın önerisi üzerine hayvan barınağına kendi adına bin 500 liralık mama bağışında bulunmasını istedi.

Mehmet Ali S.’nin uzlaşma şartını kabul etti, Denizli Hayvan Barınağı’nda bulunan canlar için bin 500 TL’lik mama aldı.

Mehmet Ali S. tarafından alınan mamalar, Denizli Büyükşehir Belediyesi sahipsiz Sokak Hayvanları Barınma Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’na, Turan Çal adına teslim edildi.

Av. Furkan Kayabaşı müvekkili Çal’ın uzlaştırma sayesinde hem mahkemelerle uğraşmadığını hem de bu sayede barınaktaki hayvanlara yardımları olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Kayabaşı, “Uzlaştırmacı devreye girdikten sonra, müvekkilime sokak hayvanlarına bağış yapmasını önerdim, o da kabul etti. Bu şartla uzlaşmayı kabul edeceğimizi bildirdik. Bunun üzerine karşı taraf bin 500 lira bedelinde mama aldı ve biz de bunu barınağa götürdük. Güzel bir işe vesile olduk, mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı