REKLAMI GEÇ

Çallı Prof.Dr. Ahmet Kutluhan PAÜ Rektör Vekili olarak atandı

Çallı Prof.Dr. Ahmet Kutluhan PAÜ Rektör Vekili olarak atandı

Pamukkale Üniversitesi’nde Hüseyin Bağ’dan boşalan rektörlük koltuğuna aslen Çallı olan Prof.Dr. Ahmet Kutluhan vekil olarak atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2020 Pazartesi, 19:56

Pamukkale Üniversitesi’nin rektörlük koltuğu boş kalmadı. YÖK tarafından görevinden uzaklaştırılan Hüseyin Bağ’ın ardından rektörlük vekilliğine Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Kutluhan vekaleten atandı.

Bilgi, resmi olarak teyit edilmedi ancak aslen Çallı olan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapan Prof.Dr. Ahmet Kutluhan’ın göreve başlamak hazırlığa başladığı öğrenildi.

Kutluhan, 2011 yılında yapılan Pamukkale Üniversitesi seçimlerinde Ankara’dan gelerek aday olmuştu. Prof.Dr. Kutluhan’ın ismi Necdet Fazıl Ardıç, Hüseyin Bağcı ile birlikte sandıktan çıkmıştı.

Yorumlar

can   -  Bağlantı 30 Ağustos 2020, 11:33

hocam, zeytinköy mahallesi’nden yani üniversitenin güney cephesinden bir kapı açılsın artık. yıllardır açılacak diyorlar bir türlü açılmadı. her üniversitenin 3 girişi var hocam. paü’nün de öyle olsun!!

rüştü kam   -  Bağlantı 11 Ağustos 2020, 21:04

Sayın Ahmet bey,
yeni göreviniz hayırlı olsun. Mocca Dergisi genel yayın yönetmeni.
Berlin

Bilal   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 23:48

Hayırlı olsun bu biraz iyi gibi sonrası nasıl olur bilemeyiz bakalım görelim ilk tavsiyem kesinlikle istisnai memurluk yapma sonra gündem olursun 🙂

Bakış Açısı   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 23:25

PAÜ’deki onca AKADEMİSYEN var. 1 tane bile mi rektör olabilecek yok. Kapatın gitsin üniversiteyi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı