REKLAMI GEÇ

Cankurtaran yoğunluğunu azaltmak için İzmir yönüne gidenlere Karacasu’dan geçin uyarısı

Cankurtaran yoğunluğunu azaltmak için İzmir yönüne gidenlere Karacasu’dan geçin uyarısı

Bayramdan hemen önce Cankurtaran ile Tavas makası arasındaki 2 kilometrelik yolda çalışma başlatılması Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi. Bayram dönüşü yoğunluk yaşanmaması için alternatif güzergah önerisi yapıldı. Aydın ve İzmir yönüne gideceklere Karacasu önerildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2024 Perşembe, 12:52

Denizli ile Tavas makası arasındaki engebeli Cankurtaran bölgesindeki yol iyileştirme çalışmaları hala devam ediyor. Bölüm bölüm tamamlanan yoldaki çalışma yıllardan bu yana aralıklarla sürüyor. Son olarak Tavas makası ile Cankurtaran arasındaki 2 kilometrelik bölgede çalışma başlatıldı.

Fakat hemen ardından bayram tatili başladı. İç Anadolu’nun Akdeniz’e açılan kapısı olan bu yol, haliyle yılın en kalabalık dönemini geçiriyor. Fakat çalışmalar, trafiğin aksamasına neden oluyor.

Bayram öncesi tatile gitmek isteyenler 2 kilometrelik yolu 1.5 saatte geçtiklerinden şikayet ettiler. Fakat bir de bu tatilin dönüşü var.

Denizli Emniyet Müdürlüğü de bu noktada harekete geçerek önlemlerini artırdı. Muğla-Antalya yönünden gelip, Aydın-İzmir yönüne gidecek olanları Karacasu yönüne yönlendirdi. Yazılı açıklama yapan Emniyet Müdürlüğü, yol çalışmasını hatırlattı:

“ÇALIŞMALAR BAYRAMDA DA SÜRECEK”
Antalya-Denizli istikametinde yapılan yol çalışması sebebiyle trafik akımı geliş ve gidiş çift yönlü olarak Denizli-Antalya istikametinden sağlanacak olup yol çalışmalarının Ramazan Bayramı tatili süresince de devam edeceği bildirilmiştir.

Antalya, Muğla il ve ilçelerinden bayram tatili dönüşü belirtilen çalışma alanında trafik yoğunluğu ön görülmektedir.

“TAVAS’TAN KARACASU YÖNÜNE GİDİN”
Çalışma alanında trafik yoğunluğunu azaltmak, zaman kaybını önlemek için Aydın-İzmir istikametine gidecek vatandaşlarımızın alternatif yol olarak ilimiz Tavas ilçesi üzerinden Karacasu yolunu kullanmaları çalışma alanında yaşanacak olan trafik yoğunluğunu azaltacağı değerlendirilmektedir.

Yorumlar

Ferit   -  Bağlantı 13 Nisan 2024, 11:06

Neden Denizli halkı 3-4 yıldır her yaz bu çileyi çekiyor, ne bitmez yokmuş arkadaş. Ayrıca eski Cankurtaran ve Karataş yollu biraz tamirat tadilat yapılsada insanlar oraları kullanıp bu rezilliği çekmese

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı