REKLAMI GEÇ

Cankurtaran’daki korkutan yangın, kurumların ve halkın birliğiyle hızla söndürüldü

Cankurtaran’daki korkutan yangın, kurumların ve halkın birliğiyle hızla söndürüldü

Tüm ülke alev alev yanarken, Cankurtaran’dan gelen yangın haberi yürekleri ağızlara getirdi. Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, Cankurtaran halkı, hatta Başkan Zolan ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de bizzat katılımıyla, yangın kısa sürede söndürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2021 Pazar, 16:25

Öğle saatlerinde Cankurtaran Milli Parkı’nda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda orman ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına hızlı ve etkili şekilde müdahale eden ekipler kısa sürede sonuca ulaştı, yangını kontrol altına aldı.

GÜZEL HABERİ BAŞKAN OSMAN ZOLAN VERDİ
Denizli’de üzüntü ve tedirginlik yaratan yangınla ilgili güzel haberi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Zolan, “Cankurtaran Honaz Milli Parkımızda çıkan orman yangını Büyükşehir Belediyemizin İtfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğümüzün ekiplerinin başarılı müdahalesi ile söndürülmüştür. Ekiplerimizin soğutma işlemleri devam etmektedir. Geçmiş olsun Denizlim” paylaşımı yaptı.

https://twitter.com/osmanzolan/status/1421821076015919112

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı