REKLAMI GEÇ

Cemaat lideri Uslu’dan Ayasofya yorumu: İkinci fetih olacağından güzel askerin sırrına ereceğiz

Cemaat lideri Uslu’dan Ayasofya yorumu: İkinci fetih olacağından güzel askerin sırrına ereceğiz

İsmailağa Cemaati tarafından Denizli Vekili olarak gösterilen, Denizli İlmi Araştırmalar ve Hizmet Vakfı Onursal Başkanı İbrahim Uslu, Ayasofya’nın cami yapılmasını yorumladı. Yorumunu bir mürit, twitter’den paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2020 Perşembe, 14:45

Ayasofya Müzesi’nin camiye dönüştürülmesiyle ilgili toplumun değişik kesimlerinden değişik tepkiler gelirken, Denizlili Cemaat lideri İbrahim Uslu’dan da yorum geldi.

Üç yıl önce kaybettiği eşinin cenaze törenine dönemin milletvekilleri ve belediye başkanlarının da katılmasıyla dikkat çeken, İsmailağa Cemaati’nin internet sayfasında Denizli Vekili olarak gösterilen Uslu’nun sözleri bir müridi tarafından twitter’den paylaşıldı.

Denizli İlmi Araştırmalar ve Hizmet Vakfı Onursal Başkanı da olan İbrahim Uslu, açılışı ‘ikinci fetih’ olarak yorumladı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Efendi hazretlerimizin Denizli Vekili İbrahim Efendi hocamız Ayasofya-i Kebir Camii’nin açılışına katılmak hakkında buyurdular ki; ikinci bir fetih olacağından onu fetheden asker ne güzel asker sırrına ereceğiz.”

Yorumlar

Selim   -  Bağlantı 23 Temmuz 2020, 15:29

Bu ülke hurafelerden kurtulup ne zaman çağdaşlaşacak acaba

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı