REKLAMI GEÇ

Çıralı Modern’de müthiş cumhuriyet kutlaması

Çıralı Modern’de müthiş cumhuriyet kutlaması

Farklı projeler ve etkinlikler ile ilklere imza atan Çıralı Grup; Cumhuriyet Bayramı konseri etkinliği ile ses getirdi. ‘Çıralı Modern’ projesinin meydanında, site sakinleri için düzenlenen ‘Cumhuriyetin 98. Yılı’ kutlamasında, Necati ve Saykolar Grubu sahne aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2021 Salı, 09:10

Çıralı Modern, Cumhuriyet’in 98. yıldönümü kutlamalarına görkemli bir etkinlik ile katıldı. Çıralı Modern Projesi meydanında düzenlenen etkinlikte sevilen grup Necati ve Saykolar sahne aldı.

Site sakinleri Necati ve Saykolar’ın eşsiz müziği ile cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Gecede konuşan Çıralı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çıralı hayata geçirdikleri her projede amaçlarının Denizli’ye yenilikler katmak olduğunu belirtirken, Çıralı Grup Genel Müdürü Serdar Çıralı ise, “Sanatla özdeşleşmiş bir grup olarak anılmak istiyoruz” dedi.

Serdar Çıralı ayrıca, bundan sonra yapacakları her projede fark yaratacak yeni içerik ve etkinliklerin olacağını, yakın zamanda da Denizli halkı ile yeni projelerini paylaşacaklarını söyledi.

Verdikleri konserle site sakinlerini ve dışarıdan katılan misafirlere coşku dolu bir gece yaşatan Necati ve Saykolar Grubu’nun kurucusu Necati Karadayı, “Biz grup olarak Cumhuriyet coşkusunu her an yaşıyoruz. Bu düşünceye bizim kadar sadık kalan insanlarla bu coşkuyu paylaşmak bizim için onur verici bir durum. Çıralı Grup’a bunun için minnettarız” dedi.

Yorumlar

Muhammed   -  Bağlantı 3 Kasım 2021, 16:53

Cok güzel bir geceydi

Anonim   -  Bağlantı 3 Kasım 2021, 16:53

Vay be

kerim eren   -  Bağlantı 2 Kasım 2021, 16:35

ne hayatlar var..

yusuf kenan kandemir   -  Bağlantı 2 Kasım 2021, 14:06

necati saykolar imajınız düşe düşe site içi konserlere kadar düşmüş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı