REKLAMI GEÇ

Çivrilli iş insanı Cihan Kamer, 13 milyon lira bağışladı

Çivrilli iş insanı Cihan Kamer, 13 milyon lira bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Denizlili iş insanı Cihan Kamer’den rekor bağış geldi. Kamer, 13 milyon lira bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2020 Salı, 14:41

Çivril’den yola çıkan ve Atasay markası ile mücevher sektörünün devlerinden olan şirketin ikinci kuşak yöneticisi Cihan Kamer “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına bireysel bağış desteği olarak en yüksek bağışı gerçekleştiren isimlerden oldu.

İki ay önce de Elazığ’daki depremzedeler için TV8’de düzenlenen bağış kampanyasına telefonla bağlanarak 1 milyon lira bağışlayan Kamer, yine dikkatleri üzerine çekti. İş insanın kampanyaya bağışı sonrası sosyal medyadan tebrik mesajları gönderildi.

CİHAN KAMER KİMDİR?
Atasay Mücevherat’ın lokomotifliğini çektiği Gıda, Turizm, Enerji, Taşımacılık ve Gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Atasay Grup mücevherat sektörü Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.
1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, Denizli Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye’nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.
Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme’de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır.

Yorumlar

Enver emin yildirim   -  Bağlantı 13 Nisan 2020, 10:00

Allah parasini artirsin hemde daha cok .saglik sihhat versin .nasilsa bu insan kazandigini hayir isinde kullanmasini biliyor allah razi olsun.sonucta vermeyebilir kim karisir..darisi diger zenginlere. onlarda nasiplenir bu iyilik firsatindan belki

Hacı   -  Bağlantı 10 Nisan 2020, 17:33

Öncelikle Allah hayrını kabul etsin aslında bunun babası çok büyük hayır severdir bunlar lan beraber çalıştım perşembe günleri ramazanlarda gariban kişileri tespit edip Yardımlar da bulunurlardı Atasay amca sağ ise ellerinden öperim

Cihan kaya   -  Bağlantı 10 Nisan 2020, 14:29

Helal olsun izin gibi gönlü zengin guzel insanlara

mehmet ögel   -  Bağlantı 8 Nisan 2020, 12:08

Allah senden ve senin gibi vatanseverlerden razı olsun ey değerli insan.

mehmet ögel   -  Bağlantı 8 Nisan 2020, 12:06

Sllah senden ve senin gibi yardımseverlerden razı olsun degerli insan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı