REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Ocak günü halka seslenecek, toplu açılış yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Ocak günü halka seslenecek, toplu açılış yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı belli oldu. 28 Ocak Cumartesi günü Denizli’de olacak. 29 Ekim Bulvarı’nda halka seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış da yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2023 Salı, 20:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 yıl aradan sonra Denizli’ye geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te 29 Ekim Bulvarı’ndaki mitingde konuşacak. Erdoğan, Denizli programında Honaz tüneli de dahil, yeni yatırımların açılışını yapacak. Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Toplu Açılış Töreni’ne tüm hemşerilerini davet etti.

BAŞKAN GÜNGÖR, “DENİZLİ CUMHURBAŞKANIMIZI BEKLİYOR”
Hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Güngör, “Denizli’nin hasreti bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de hemşehrilerimizle buluşacak. Bizler bu heyecanı yaşamayı çok özlemiştik. Denizli’mize yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanı’mızın Denizli’de gerçekleştireceği toplu açılış töreni için gece gündüz demeden tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bizler, şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Eser ve hizmet siyaseti ile gönlüne girdimiz milletimiz için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli’de Milletvekillerimiz, MKYK üyemiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte eksiksiz bir organizasyon için canla başla çalışmalarımızı tamamladık. Tüm hemşehrilerimizi Toplu Açılış Törenimize davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı