REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bayram tatili 9 gün olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Bayram tatili 9 gün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatilinin 6 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar süreceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2021 Pazartesi, 20:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatilinin 6 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar toplam 9 gün olacağını duyurdu.

Erdoğan, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor. Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum.” dedi.

BAYRAMDA OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Nesrin Akman   -  Bağlantı 13 Temmuz 2021, 01:28

Sahane! Benimde oyle bit tatile ihtiyacim var. Bu kis sabahlarinda 9 gun tatil en iyi tatil hediyesi olurdu benim icin. Hepinize mutlu bayramlar. Allah hakkinizda en iyi olanlari bol bol versin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı