REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli ziyaretinde memnuniyetini dile getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli ziyaretinde memnuniyetini dile getirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’deki son programı olan, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyet ve gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Erdoğan, “Denizlimizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi. Honaz tüneli üzerinden muhalefete yüklenip, “Biz milletimiz için dağları deliyoruz, onlar gidiyor musluk açıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2023 Cumartesi, 19:41

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı. Gençlik kollarının tezahüratları arasında kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan, “Bugün Denizli yine muhteşemdi. Gittiğimiz her yerde Denizli’nin güzel insanlarının sevgisine bizzat şahit olduk. Toplu açılış törenimizi yaptığımız 29 Ekim Bulvarı’nı hıncahınç dolduran vatandaşlarımızın coşkusu ise gerçekten görülmeye değerdi.

Ardından Deniz Tekstil’de kadınlarımızla yaptığımız buluşma bir başkaydı, çok güzeldi. Deniz Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Hanım’ın orada gösterdiği ev sahipliği her şeye değerdi. Partim adına kendisine, babasına özellikle çok teşekkür ediyorum.

Şimdi de burada AK Parti’nin Denizli’deki uç beyleri, akıncıları olan teşkilat mensuplarımızla coşkulu bir iklimde beraberiz. Tabii bu eserin ortaya koyanı olarak Belediye Başkanımız Osman kardeşimi kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Denizli’ye olan sevgisini, bir türkü dörtlüğüyle ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
“Denizli bize sahip çıktıkça önümüzü kimse kesemez. Denizli’nin desteği duası bizimle oldukça bizi kimse yıldıramaz. Denizli bizim yanımızda dağ gibi durdukça Türkiye’nin şahlanışını kimse durduramaz. Türküde dediği gibi; Beyler bahçesinde kandiller yanar /Kandilin şavkına bülbüller konar / A canım sürmelim palazım / Alem sevdiğine böyle mi yanar…
İşte biz de sizleri böyle seviyor. Şehrimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Denizli’ye olan aşkımızı sözle değil, yatırımlarla da yerine getiriyoruz. 18 milyarı bulan yatırımı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşadık. Sadece Honaz tüneli yıllardır beklenen bir şeydi. Biz Ferhat’ız, millet Şirin… İşte biz bu dağları delerek Şirin’e ulaştık, ulaşıyoruz. Onlar da gidiyor muslukları açıyorlar. Yaptıkları başka bir şey yok. Honaz tüneliyle Denizli’nin özellikle içindeki ulaşım sıkıntısını aşmış olduk. Çift tünel.

Önümüzdeki dönemde, hem de yeni projeleri devam ederek Denizlimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Denizli’deki yoğun ve bereketli toplantımızın son durağı olan Genişletilmiş İl Divanı Toplantımızın, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Denizli teşkilatlarında görev almış, omuz vermiş karşılığını sadece Allah’tan bekleyerek çalışmış ter dökmüş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı