REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2021 Çarşamba, 20:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Gündemdeki konularla ilgili değerlendirme yapan Erdoğan, konuşmasının koronavirüsle ilgili bölümünde, “İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. Halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden öğrencilerimizin durumu, illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.” dedi.

“Bu musibeti tehdit olmaktan çıkartabilecek bir yerde duruyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:
“Restoran, kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını illerde vaka, aşılama ve diğer kriterlere göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz. İllerimizi vaka, aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz. Biraz daha sabrederek, biraz daha fedakarlık yaparak bu musibeti tehdit olmaktan çıkartabilecek bir yerde duruyoruz.” AA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı