REKLAMI GEÇ

DEMASD’dan Denizli’ye yeni galericiler sitesi

DEMASD’dan Denizli’ye yeni galericiler sitesi

Denizli Motorlu Araç Satıcıları Derneği 1. Olağan Genel Kurulu’nu Merkezefendi Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. DEMASD Başkanı İsmail Koçkaya, “Denizli’ye yeni bir galericiler sitesi kazandırmak için kooperatif kurduk. Projelerimiz hazır. Denizli için hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2021 Pazartesi, 12:18

Denizli Motorlu Araç Satıcıları Derneği 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, DEMASD Başkanı İsmail Koçkaya ve üyeler katıldı.

DEMASD 1. Olağan Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığına Şükrü Kızılaslan, katip üyeliğe Yakup Okay ve Gökan Eraydın seçildi.

Denizli Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı İsmail Koçkaya, Denizli’nin ticari, sosyal ve kültürüne katkıda bulunmak istediklerini belirterek, “Motorlu araç satıcıları arasında danışmayı artırmayı amaçlıyoruz. Derneğimiz 11 Eylül 2020 tarihinde kuruldu. 206 üyemiz bulunuyor. Üyelerimize Mesleki Yeterlilik Belgesi almaları konusunda yardımcı olduk. Denizli’ye yeni bir galericiler sitesi kazandırmak için kooperatif kurduk. Projelerimiz hazır. Üyelerimiz arasındaki sosyal dayanışmayla kooperatifimizin arsası belirlendi. Denizli için hayırlı olsun” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Denizli Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleri kentimize katma değer sağlıyor. Sonuna kadar DEMASD’ın arkasındayız. Sorunlarınızın çözümüne katkılar koyacağız. Örgütlenerek sorununuzun çözümünü sağlıyorsunuz. Belediye Başkanlığı öncesi Belediye meclislerinde sorunlarınızı dile getirdik. Galericiler sitesi Merkezefendimize çok yakışacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

“TRAKTÖR GALERİSİ BÖLGENİN EN ÇOK ÇEKİM MERKEZİ OLDU”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’de galericilerin sorunlarının çözümü için 15 yıl önce Belediye Başkan Yardımcılığı sırasında başladıklarını söyledi.

Başkan Zolan, “İçişleri Bakanlığı’ndan galericilerin sitelerde toplanması talimatı geliyordu. Bizde bu sorunu çözmek için sürekli toplantılar yapıldı. Traktör satıcıları galerisi bize bir örnektir. Traktör Galerisi bölgenin en çok çekim merkezi oldu. Üyelerinizin kendi mekanlarının olmasından yanıyız. Kurulacak olan yeni galericiler sitesi için destek olacağız. Ben kooperatifinize ve projenize destek veriyorum” diye konuştu.

BAŞKAN KOÇKAYA GÜVEN TAZELEDİ
Denizli Motorlu Araç Satıcıları Derneği’nin 1. Genel kurul sonrasında yapılan seçimde İsmail Koçkaya güven tazelerken, Ferit Çetinkaya, Volkan Gürkan Cengiz, Asım Derici ve Şerafettin Çelik yönetim kuruluna, Denetleme Kurulu’na ise Mustafa Kısaoğlu, Orhan Aras ve Şükrü Kızılaslan aslan seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı