REKLAMI GEÇ

Denizli, 15 Temmuz’da yine meydanlarda

Denizli, 15 Temmuz’da yine meydanlarda

Denizli, 15 Temmuz 2016 gecesi vatanı için kanını döken şehit ve gazilerine bir kez daha şükranlarını dile getirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıldönümü 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda törenle anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2021 Perşembe, 23:41

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de anıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlediği programa, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve davetliler ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından Türk Tasavvuf Musikisi Konseri düzenlendi. Kahramanlık türkülerinin seslendirildiği programda hain darbe girişimini anlatan sinevizyon gösterileri de dev ekrandan yayımlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın da sahne aldığı programa katılanlar, Büyükşehir Belediye binasında bulunan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşmasını izledi.

Denizlili genç sporcular, 15 Temmuz Şehitleri Koşusu’nda taşıdıkları Türk Bayrağını Vali Atik’e verdi.

Programda, protokol üyeleri ile vatandaşlar saat 22.40’da saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okudu.

Program kapsamında 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi saatler 00:13’ü gösterdiğinde tüm camilerden selalar okundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı