REKLAMI GEÇ

Denizli ambulansa böyle yol verdi

Denizli ambulansa böyle yol verdi

Denizli’de acil hasta taşıyan ve bayram nedeniyle tıkanan yolda ilerlemekte güçlük çeken 112 ambulansı, sürücülerin fermuar taktiği ile yolu açmasıyla hastaneye kısa sürede ulaştı. Genelde yurt dışında rastlanan görüntüleri Denizli’de yaşanması, bilinçli sürücülerin sayısının arttığını gösterdi, görenlerin göğsünü kabarttı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2021 Pazar, 12:07

Sağlık Bakanlığı’nın 112 Acil Sağlık servisi ambulansları, hastalara olay yerinde ilk müdahalede ve hastaneye yetiştirmede hayati önem taşıyor. Hastayı hayatta tutmak için saniyelerle yarışan ambulanslar, en büyük sıkıntıyı trafikte ilerlemede yaşıyor.

Geçtiğimiz gün Kale’den Denizli kent merkezine acil bir hasta getiren 112 ambulansı, bayram tatili dönüşü nedeniyle tıkanan yolda sürücülerin duyarlılığı sayesinde zorluk çekmedi.

Bilinçli sürücüler ambulansın sesini duyar duymaz araçlarını sağa ya da sola çekerek fermuar yöntemini uyguladı ambulansa yol açtı. Ambulans kısa sürede hastaneye ulaştı ve hasta tedavi altına alındı.

Avrupa ülkelerinde görünen görüntüye Denizli’de de rastlanması görenlerin göğsünü kabarttı.

Videonun izinsiz kullanımı telif hakkı ihlaline neden olur. 

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 25 Temmuz 2021, 20:17

1. Olay yeri Denizli ama araçların çoğu yabancı plaka
2. Ambulans şöförü akıllı ve eğitimli, nereden gideceğini bilmiş ve ısrar etmiş. Büyük ihtimal denizlili de değildir.
SOnuç. Denizlililerle alakalı bir durum yok.

Hasan Nazlı   -  Bağlantı 25 Temmuz 2021, 13:51

Onlar yabancı.Türkiyenin en kötü araç kullanıldığı yer Denizli. Herkes paşa torunu, viraj dönmeyi bilmezler, sinyal vermek yol istemek değil deklare etmek.İzmirde dikiz aynasına,denizlide sinyal koluna, muğlada yol çizgilerine,aydında gaza gerek yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı