REKLAMI GEÇ

Denizli-Aydın Otoyolu’nda ilk kazma 16 Kasım’da vuruluyor

Denizli-Aydın Otoyolu’nda ilk kazma 16 Kasım’da vuruluyor

Denizli’nin yıllardır beklediği Aydın-Denizli Otoyolu için ilk kazma vuruluyor. Projeyi başlatacak tören 16 Kasım Pazartesi günü Saliağa Kavşağı’nda düzenlenecek. Yolun 2022’de hizmete açılması hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 16:03

Denizli’nin yılan hikayesine dönen sorunlarından biri olan Aydın-Denizli Otoyolu için 2020 içinde adımlar hızlanmıştı. Daha önce 11 kez iptal edilen ihale 3 Temmuz’da son kez gerçekleştirilmiş ve Fernas İnşaat kazanmıştı.

Sözleşmesi imzalanan Aydın-Denizli Otoyolu için firma çalışmalara başlıyor. Denizli’yi Aydın’a, ardından da İzmir’e bağlayacak, ulaşımda önemli rahatlama sağlayacak yol için 16 Kasım Pazartesi günü tören düzenlenecek.

ŞAHİN TİN DUYURDU
Otoyolda ilk kazmanın vurulacağı törenin duyurusunu AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptı. Sosyal medyadan otoyol güzergahını ve tören bilgisini paylaşan Şahin Tin, “Aydın-Denizli Otoyolu Projesi‘nde ilk kazmayı vuruyoruz, çalışmalar başlıyor. Tamamlandığında vatandaşlarımızın daha konforlu ve emniyetli şekilde seyahat edebileceği, uzakları yakın edecek bu önemli proje milletimize hayırlı olsun” dedi.

Otoyol temel atma töreni 16 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de Merkezefendi’nin Saliağa Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 13 Kasım 2020, 16:18

yapılmıyo diye şikayet edenler şimdi şikeyet deiyorlar istemiyorsan şimdiki yoldan git dünyanın enbasit işi eleştir 20senedir bu memleketi batıramadınız battı battı derken ama korkmayın amerikanın yeni başkanı siz iktidar edecek neden acaba

recep ahi   -  Bağlantı 13 Kasım 2020, 09:49

kullanıcı için fiat çok fazla keşke iyi analiz edilip yap işlet yerine bazı fonları kullunıp yapılsa hem fon değeri artar hemde kullanıcı istafade ederdi

Çağrı Öncel   -  Bağlantı 12 Kasım 2020, 19:29

iki yılda nereye bitiyor, kim uyduruyor acaba?on kilometresi bile bitmez

Mithat   -  Bağlantı 12 Kasım 2020, 16:17

Şimdi bu hizmet mi? Emsali bir devletin yoluna 7 TL ödediğimiz yola yıllarca 7 avro ödeyeceğiz. Zaten Aydına kadar yakıt parası ancak 7 avro öderiz üstüne birde 7 avro yol parası mı ödeyelim. Yol yapmak devletin hizmet alanlarından biri değil mi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı