REKLAMI GEÇ

Denizli bayramda yağmura teslim

Denizli bayramda yağmura teslim

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, Ramazan Bayramı’nda Denizli’de sağanak yağış bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2022 Cumartesi, 12:50

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak için Ramazan Bayramındaki hava tahmin raporunu yayımladı.

Yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nda ülkemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların yurt genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Pazartesi günü ise Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli’de toz taşınımı bekleniyor.

30 Nisan 2022 Cumartesi: Afyonkarahisar ve Uşak’ta kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, Denizli’de gök gürültülü sağanak yağışın yerel geçişler şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Arefe günü (1 Mayıs 2022 Pazar): Afyonkarahisar’da gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, Uşak ve Denizli’de çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 1. günü (2 Mayıs 2022 Pazartesi): Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli’nin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 2. günü (3 Mayıs 2022 Salı): Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli’de havanın gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 3. günü (4 Mayıs 2022 Çarşamba): Afyonkarahisar ve Uşak parçalı bulutlu iken Denizli çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ramazan Bayramı Boyunca Hava Durumu:
Afyonkarahisar: Dört gün boyunca aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, beşinci gün parçalı bulutlu. Günün en yüksek sıcaklığı 17 ila 20 derece arasında,
Uşak: Bayramın bir ve ikinci günü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer günler çok bulutlu, günün en yüksek sıcaklığı 19 ila 21 derece arasında,
Denizli: Bayramın bir ve ikinci günü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer günler çok bulutlu, günün en yüksek sıcaklığı 24 ila 26 derece arasında geçeceği tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı