REKLAMI GEÇ

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu koronavirüse yakalandı

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu koronavirüse yakalandı

Koronavirüs vakaları hızla artıyor. Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu’nun yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Otçu’nun durumu iyi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2020 Perşembe, 16:47

İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı isimlerden, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Erdal Otçu koronavirüse yakalandı.

Ak Parti’den Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği yapan, geçtiğimiz dönem Kızılay Denizli Şubesi başkanlığını başarıyla yürüten Erdal Otçu’nun yapılan testi pozitif çıktı.

Testin pozitif çıkmasının ardından bir süre evde karantinada tutulan Erdal Otçu, daha sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne alındı. Burada, normal odada tedavisine devam edilen Erdal Otçu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KORONAVİRÜSÜN ÖNEMİ BURADA DAHA İYİ ANLAŞILIYOR
Denizlihaber’e açıklamalar yapan Erdal Otçu, Devlet Hastanesi’nde kendisine çok iyi bakıldığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi. İmmün plazma verildiğini, ilaç tedavisinin sürdüğünü belirten Otçu, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Gerçekten çok iyi bakıyorlar. Hastalığa yakalanınca, hastaneye yatınca koronavirüsün ne olduğunun çok daha net anlaşıldığını belirten Otçu, “Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bana bulaşmaz demeyin, ne zaman kime geleceği belli değil” dedi.

Yorumlar

hurşit şirin   -  Bağlantı 16 Ekim 2020, 14:28

kıymetli insan allahtan acil şifalar dilerim. denizli’nin ve ülkemizin size ihtiyacı var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı