REKLAMI GEÇ

Denizli Haber’in haberi sonrası, internet sitesinde Rektör beyin eşi düzeltmesi

Denizli Haber’in haberi sonrası, internet sitesinde Rektör beyin eşi düzeltmesi

Adrese teslim sınav ile eşi Derya Bağ’ın akademik yükseltmesini yapmaya hazırlanan PAÜ Rektörü Bağ, iddialara resmi açıklama yapmak yerine, haberimiz sonrası PADAM’ın internet sitesinde iki kelimelik düzeltme yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2020 Cuma, 11:52

Pamukkale Üniversitesi’ndeki Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağ’ın Arapça öğretmeni olan eşi Derya Bağ’ı akademik olarak yükseltme çabaları tepki çekmeye devam ediyor.

Adrese teslim sınav ile eşini Dil Öğretimi Uygulama Ve Araştırma Merkezi’ne (PADAM) akademisyen olarak almak isteyen ve bunu haberleştiren Denizli Haber’in haberi sonrası Rektör Bağ’dan hamle geldi.

HABER SONRASI SİTE İÇERİĞİ DEĞİŞTİ
Denizli Haber’in ’10 Ağustos’taki sınav yapılmadan Derya Bağ’ın ismi PADAM’ın kadrosuna girdi bile’ yönündeki haberi sonrası bir açıklama beklenirken; Rektör Bağ, bunun yerine kurumun internet sitesinde değişiklik yaptırdı.

‘ŞİMDİLİK’ İDARİ PERSONEL
PADAM’ın Akademik ve İdari Kadro linki altında Derya Bağ’ın da isminin yazılı olduğu bölüm değiştirildi. Derya Bağ’ın ismi ‘İdari Personel’ olarak açılan yeni bölümün altına eklendi. Bu durumda Derya Bağ’ın zaten PADAM’ın kadrosunda olduğu, ancak evrak işlerinden akademik bölüme geçiş yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

PADAM’ın sitesinde sadece Derya Bağ’ın ismi değil, aynı link altında hizmetli için bile ayrıca başlık açıldı.

DERYA HANIM İÇİN ADRESE TESLİM SINAV MI YAPILIYOR
Pamukkale Üniversitesi’nde 15 Temmuz sonrası göreve gelen ve hemen ardından İmam Hatip Lisesinde Arapça öğretmeni olan eşini enstitü sekreteri olarak atayarak işe başlayan tepki gelince geri adım atan Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağ’ın eşi Derya Bağ’ı yükseltme inadı bitmek bilmiyor.

SINAVA KATILACAK TEK KİŞİ DERYA HANIM
7 Temmuz’da Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla akademik personel alımına çıkan PAÜ, PADAM’a alınacak akademik personelde adeta Derya Bağ’ı tarif etmişti. Yapılan başvuru değerlendirmelerinde Derya Bağ ismi açıkça görülmese de De*** Ba*** isimli kişinin sınava girmeye hak kazanan tek kişi olduğu duyuruldu.

GEÇMİŞTEKİ BENZER SINAVI ÖRNEK GÖSTERDİ
PAÜ’nün resmi duyurusunda sınavın 10 Ağustos’ta yapılacağı bildirildi ancak PAÜ, ‘sınav adrese teslim yapılmıyor, sınava girmeye hak kazanan tek kişi Derya Bağ değil’ demedi. Rektör Bağ’ın benzer uygulamayı örnek gösterdiği paylaşım dışında da resmi açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Anıl   -  Bağlantı 7 Ağustos 2020, 20:47

Adam?da birazcık karakter olmalı. Olmayınca olmuyor demek ki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı