REKLAMI GEÇ

Denizli Hıfzıssahha Meclisi’nden eğlence kararı

Denizli Hıfzıssahha Meclisi’nden eğlence kararı

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, yeni yıl önce toplandı, bir dizi karar aldı. Eğlence hayatına yönelik alınan kararlara göre Denizli Hayat Evi açılmayacak, yılbaşı akşamı oteller ve eğlence mekanları sıkı bir şekilde denetlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2021 Perşembe, 11:09

Denizli İl Hıfzıssahha Meclisi, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında, yeniyıl ve koronavirüs konuları özelinde toplandı.

HIFZISSIHHA MECLİSİ’NDEN HAYAT EVİ KARARI
Hıfzıssıhha Meclisi, Merkezefendi’nin Bozburun Mahallesi’nde bulunan ve koronavirüs önlemleri kapsamında uzun süredir kapalı olan hayat evinin yeniden açılmasına yönelik talebi değerlendirdi.

Covid-19 omicron varyantı kaynaklı vaka artışlarına dikkat çekilen kararda, Denizli’de de vaka artışlarının yaşandığı ifade edilerek, hayat evinin kapalı kalmasına karar verildi.

EĞLENCE MEKANLARINDA HES KARARI
Yılbaşı gecesi otel, restoran ve eğlence mekanlarında yaşanacak kalabalık nedeniyle önlemlerin artırılmasını isteyen Hıfzıssıhha Meclisi, eğlence mekanlarına girişte HES kodu uygulamasının tüm çalışan ve müşterilere uygulanması kararını da aldı.

Kontrollerde riskli kişi tespitinin yapılması halinde güvenlik güçlerine haber verilmesi istendi, işletme sahiplerinin de önlemlere titizlikle uymaları talep edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı