REKLAMI GEÇ

Denizli için meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Denizli için meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Yağışlı havanın etkisi altındaki Denizli için meteorolojiden bugün için de uyarı geldi. Sarı alarm bölgesinde bulunan Denizli için, sağanak yağış, dolu, sel ve fırtına uyarısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2021 Pazartesi, 12:27

Denizli’de dün Acıpayam ve Çameli bölgesinde etkili olan sağanak yağış ve beraberinde gelen sol ile dolu ardından meteoroloji bugün için de Denizli’yi uyardı.

Uyarıda, “21.06.2021 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren Batı Karadeniz’in batısı (Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın), Ankara ve Eskişehir çevrelerinde; öğle saatlerinden itibaren İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli), Batı Akdeniz’in iç kesimleri (Burdur, Isparta, Antalya’nın iç kesimleri), Muğla’nın doğusunun iç kesimleri, Bilecik çevreleri, Konya’nın batı kesimleri ile Bursa’nın güney ve doğu kesimlerinde YEREL kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Bu akşam saat 21.00’e kadar sürmesi beklenen yağışla ilgili, Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Ulaşımda Aksamalar beklendiği uyarısı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı