REKLAMI GEÇ

Denizli İl Jandarma Komutanı Veysel Yanık oldu

Denizli İl Jandarma Komutanı Veysel Yanık oldu

Son Yüksek Askeri Şura toplantısında generalliğe terfi eden Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ise, yeni Denizli İl Jandarma Komutanı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 09:52

Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan karara göre; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na ilk kez general rütbesi ile Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz atandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Kıdemli Albay Veysel Yanık ise, yeni Denizli İl Jandarma Komutanı oldu.

Kararla ayrıca; 6 albay tuğgeneral ve tuğamiralliğe, 1 tuğgeneral tümgeneralliğe terfi etti. 4 general ve 24 albayın emekliliğe sevk edildiği kararla, 22 general de yeni görevlere atandı. 35 il jandarma komutanlığına 28’i albay, 7’si general rütbesinde atama yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı