REKLAMI GEÇ

Denizli kabus gibi haftada 3 gencini toprağa verdi

Denizli kabus gibi haftada 3 gencini toprağa verdi

Denizli, son bir hafta içinde Merkezefendi, Sarayköy ve Çardak’ta meydana gelen kazalarda 3 gencini kaybetti. Kabus gibi başlayan haftada gençlerin ölüm haberleri peş peşe geldi.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2020 Cuma, 09:46

Denizli, kabus gibi bir haftayı geride bırakıyor. Kentte trafik kazaları can alıyor. Kazalarda hayatını kaybedenlerin genç olması, acıları bir kat daha arttırıyor. Kentte pazar günden bu yana 3 farklı kazada 3 genç hayatını kaybetti.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİNİN ACI ÖLÜMÜ
Pazar günü Merkezefendi’nin Kumkısık Mahallesi’nde kullandığı otomobil şarampole devrilen 26 yaşındaki İngilizce öğretmeni Büşra Çerşil, kaza yerinde hayatını kaybetti. Sarayköy ilçesinden olan Çerşil, kent merkezinden Sarayköy’deki evine dönüyordu. Sarayköy’de gözyaşları arasında toprağa verilen Çerşil, nişan hazırlıkları yapıyordu, 3 ay sonra nişanlanacaktı.

GENÇ VETERİNER KAZA KURBANI
Yürekleri yakan bir haber de Çarşamba günü Çardak’tan geldi. Burdur’da veterinerlik fakültesini bitirdikten sonra memleketi Çardak’a dönüp veteriner hekim olarak çalışmaya başlayan 26 yaşındaki Oğuz Kaan Demiröz, kullandığı otomobilli şarampole yuvarlandı. Demiröz, ola yerinde yaşamını yitirdi. Demiröz, mesleğe yeni başlamasına rağmen oldukça başarılı bir veterinerdi, mesleğini severek yapıyordu. Cenazesinde gözyaşları sel oldu, yakınlarının feryatları yürek dağladı.

SARAYKÖYLÜ GENÇ KURTARILAMADI
Haftanın bir diğer acı haberi de Sarayköy’den geldi. Motosikletiyle kaza yapan 27 yaşındaki Saygın Bahar, ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bahar, burada yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bahar’ın cenazesi henüz 27 yaşındayken toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı