REKLAMI GEÇ

Denizli MHP teşkilatından depremzedelere ziyaret

Denizli MHP teşkilatından depremzedelere ziyaret

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte; asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve Denizli Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunda misafir edilen depremzedelere ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2023 Çarşamba, 10:29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve 10 ilden Denizli’ye gelen depremzedelere ziyarette bulundu. Yılmaz ilk olarak Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri ziyaret ederek acil şifalar diledi. Yetkililerden hastaların durumuyla ilgili bilgiler aldı. Başkan Yılmaz ardında da Denizli Kredi Yurtlar Kurumunda misafir edilen depremzedeleri ziyaret ederek sohbette bulundu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kredi Yurtlar Kurumunda öğretim görevlisinden öğrencisine kadar afetzedeler için seferber olan yardım ekibine de ziyarette bulunan Başkan Yılmaz, verdikleri emekler için teşekkür etti. 10 il ve ilçelerinden gelen afetzedeler ise, depremin yıkıcı etkisini ve yaşadıklarını paylaştı.

“BİR VE BERABER BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ”
Bu acıyı ve kederi Türk Milleti olarak, tek yürek ve el ele hep birlikte aşacaklarını belirten Yılmaz, şunları söyledi; “Ülke olarak, millet olarak asrın felaketini yaşadık. Millet olarak, devlet olarak, tek yürek bu büyük felaketin üzerinden geleceğiz. Dua ederek, el birliğiyle yardım desteğinde bulunarak, gönlümüzü, yüreğimizi de ortaya koyarak her şerefli Türk yurttaşı gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizin yaşadığı, yüreğimizde yanan yangını, acıyı bir ve beraber hafifletebiliriz. Hep birlikte ortadan kaldırabiliriz. Devletimizin her bir ferdine, deprem bölgesinde kanıyla, canıyla katkı koyan, mucizelere imza atan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hem hastanede tedavi gören hem de öğrenci yurdunda misafir edilen depremzedelerimize ziyarette bulunduk. Yaşadıkları acıyı, ıstırabı paylaşmaya çalışıyoruz. Her türlü sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Psikolojilerine olumlu katkı koymak için teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Cenabı Hak, milletimize böylesi bir acıyı bir daha yaşatmasın. Fedakârlık duygusu, yardımlaşma duygusu, aziz ve asil millet olma duygusuyla bu zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğimize, yaralarımızı hep birlikte milletçe, devletçe en kısa zamanda saracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı