REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden yeni yıl mesajı: Tek temenni sağlık ve huzur

Denizli protokolünden yeni yıl mesajı: Tek temenni sağlık ve huzur

Dünya son iki yıldır tam anlamıyla kabusu yaşıyor. 2020’nin ilk aylarında hayatımıza giren ve yerle bir eden koronavirüsün ağır faturalarını 2021’de de yaşadık. 2021’i geride bırakıp, yeni bir yıla adım attığımız günde insanlık daha güzel umutlar besliyor. 2022’nin hem pandeminin, hem de ekonomik buhranın geride kaldığı bir yıl olsun.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2022 Cumartesi, 09:00

Denizli protokolü de bu düşüncelerle hem halkın yeni yılını kutladı, hem de yeni yıla ilişkin mesajlar verdi.

ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)

“Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni bir yılı karşılıyoruz. Denizli’mizi ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda zirveye taşımak, ülkemizi daha müreffeh ve daha güçlü kılmak için hep birlikte çalışırken “halka hizmet Hakk’a hizmettir” şiarıyla hareket ediyoruz.

Geride bıraktığımız yılda şehrimizin geleceğine yön verecek birçok çalışma ve projeye imza attık. Yeni yılda da güzide şehrimiz Denizli’nin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek, şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması için tüm çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Salgınla da mücadele ettiğimiz bu süreçte tüm tedbirlere riayet etmeye devam etmeli, daha sağlıklı bir gelecek için birlik ve beraberlik içerisinde topyekûn mücadeleyi sürdürmemiz gerektiğini unutmamalıyız.

Tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, cennet vatanımız ve ilimiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağına, köklü bir gelenekten, daha güçlü bir geleceğe ve Türkiye’ye kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder; Tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.”

NİLGÜN ÖK (AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ)

“Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın sebebiyle çok ciddi sınavlar verdik. Kayıplarımız oldu, üzüntülerimiz oldu. Ama tüm bunlara rağmen çalışmaya, dik durmaya ve üretmeye devam ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi her alanda daha ileriye taşımak ve kalkındırmak için birçok önemli projeye ve çalışmaya imza attık. Yapamaz dediler yaptık, üstesinden gelemez dediler geldik. 2022 yılında da hedeflerimize ulaşıp, milletimizin refahı, ülkemizin selameti için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.”

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)

“2004 yılından bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle Denizlimizi pek çok önemli ilkle tanıştırdık, tanıştırmaya da devam ediyoruz. İnşallah Denizlimiz 2022 yılında da parmakla gösterilen bir şehir olmaya devam edecek.

Yeni yılda inşallah, hastalıklar, terör, savaş, afet ve felaketler olmasın. Acıların yaşanmadığı, hastalıkların kökünün kazındığı bir yıl inşallah bizimle olsun. Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde ferah ve esenliğe kavuşsun. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın başta şehrimiz olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.”

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)

“Kıymetli hemşehrilerim, dünyamız ve ülkemiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı koca bir yılı daha geride bırakmamıza saatler kaldı. Artık yeni heyecanlar ve yeni umutlar eşliğinde 2022 yılına merhaba diyoruz. Bu süreçte öncelikle yaşanan sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalan yakınlarına da sabırlar diliyoruz. Elbette şu anda hastanelerde tedavi altında olupta şifa bekleyen birçok vatandaşımızda var. O insanlarımıza da Rabb’imden tez zamanda şifalar temenni ediyoruz. Bu vesileyle 2022 yılının ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde hiç durmadan milletimizin huzuru menfaati ve onların refahı için gayret ettik çalıştık. Birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Birçok güzelliklere imza attık. Evet çok zor bir yıldı gerek pandeminin getirmiş olduğu etkiler, gerekse de dünya genelinde yaşanan tedarik zincirindeki kopmalar vesilesiyle yaşanan bir takım ekonomik sıkıntılar bizim karşımızda birer engel olarak hep dağ gibi dikildi. Ancak personelimizin ve burada çalışan diğer bütün arkadaşlarımızın ve aynı zamanda da siz değerli vatandaşlarımızın işbirliğiyle, birlik ve beraberliği ile o sıkıntılarımızın her birisini atlattık. Geçtiğimiz yıla baktığımızda ilçemiz parmakla gösterilen birçok güzelliğe de imza attı. 2021 yılı adeta bizim için hizmetlerimizin ödüllerle taçlandırıldığı ödüller yılı olarak hatıralarımızda yerini aldı”

2022 içinde hiç durmadan gayret edeceğiz. Sevgi diliyle her zaman ama her zaman yolumuza devam edeceğiz. Sevgi diline her zaman öncelik vereceğiz. Yunus Emre’nin söylediği gibi ‘Yaradılanı severiz yaradandan ötürü’ düsturuyla hareket etmeye devam edeceğiz. İnsanlarımız arasında hiçbir konuyu, hiçbir ayrım sebebi olarak görmeyeceğiz. Bütün insanımıza eşit ve adil bir şekilde hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. 2022 yılı içinde hazırlıklarımızı yine ciddi bir şekilde tamamladık. 2022’de bizleri bol bol açılış törenleri bekliyor olacak. Hedefimiz, bir turizm ilçesi olan, bir tarım ilçesi olan, bir hayvancılık ilçesi olan, yine eğitim ilçesi olan yüce rabbimin vermiş olduğu güzellikleri bünyesinde barındıran, bu kıymetli ve sevdalı bir şekilde bağlı olduğumuz ilçemizin dünya çapındaki itibarını daha da yükseklere taşıyabilmektir. Hedefimiz, sadece Denizli’de değil sadece Türkiye’de değil bütün dünya çapında parmakla gösterilen güzel bir coğrafya ortaya koymaktır. Daha önceki dönemlerden devralmış olduğumuz bu bayrağı çok daha yükseklere taşımaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, sayın bakanlarımızın yol göstericiliğinde, Büyükşehir belediyemizin ve vekillerimizin, teşkilatlarımızın gayretleriyle 2022 yılının 2021 yılından daha da çok güzelliklere vesile olacağını şimdiden kestirmek açıkçası zor değil. Tekraren bu süreçte hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlarımıza, özellikle ülkemizin ve bizlerin güvenliği için mücadele ederken şehitlik mertebesine ulaşmış olan şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyoruz. 2022 yılının bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)

“Sevinçleriyle, kederleriyle, yaşadığımız 2021’i geride bırakıyor ve yepyeni bir yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl mutluluğun, güzel temennilerin, umutların, beklentilerin ve tatlı heyecanların daha çok arttığı güzel ve özel günlerdir. Ülkemizde ve tüm dünyada temel hak ve özgürlüklere saygı gösteren, eşitliğe dayalı bir toplumsal düzeni yaşama geçiren, demokrasiyi, adaleti, hukuku, kardeşliği özümseyen barışçı bir anlayışın egemen olması en büyük dileğimizdir. Biz, 2022 yılında da ilçemiz ve ilçemizin güzel insanları için yılmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye ve üretenleri desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü Merkezefendi’yi sevmek ruhumuzda var. Çünkü biz, birbirimize sağlam ve güçlü bir sevgiyle bağlanmış, büyük ve güzel bir aileyiz. Bu düşünce ile Merkezefendi Belediyesi olarak hiçbir hemşehrimizi birbirinden ayırmayarak, tüm hemşehrilerimize eşit bir şekilde hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 2021 yılı içerisinde kültürden sanata, spordan eğitime, çocuklarımızdan büyüklerimize, sosyal projelerden yapısal projelere kadar birçok alanda birbirinden önemli ve değerli projeleri hemşehrilerimiz ve Merkezefendimiz için hizmete geçirdik. Bütçeyi doğru kullanarak, insan odaklı, insana dokunur çalışmalarımız 2022 yılında da devam edecek. Yeni yılın hepimize sevginin, saygının, kardeşliğin paylaşıldığı, sağlıklı, güzel günler getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendili hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum.”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)

“Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. 2022’in ülkemize, milletimize, Buldan’ımıza ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. 2021 yılında daha yaşanılabilir bir Buldan için önemli projelerimizi hayata geçirme imkanı bulduk.  2021 belediyemiz adına oldukça verimli bir yıl oldu.

2022 yılında da, ilçemizin sahip olduğu bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Buldan’ın her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Bu vesile ile, 2022 yılının Ülkemize, Milletimize, Buldan’ımıza ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm halkımızın ve her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlarım.”

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU (CUMHURİYET HALK PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANI)

“İnsan haklarının, basın özgürlüğünün yok edildiğini, işsizliğin, enflasyonun, faizin zirveye çıktığı, pandemi nedeniyle dünya genelinde milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bir yılı geride bıraktık. İnanıyorum ki 2022 yılı, umutlarımızın yeniden yeşereceği, alçak gönüllülüğün, hoşgörünün, birlikteliğin yılı olacaktır. Sadece kendisi için değil, herkes için adalet isteyenlerin, zulme karşı direnenlerin, demokrasiyi savunanların, işçilerin, ev kadınlarının, apartman görevlilerinin, esnafın, üreticinin yılı olacaktır. Dileğim, 2022 yılında, fikri, irfanı, vicdanı hür gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmesini sağlamaktır” dedi.

Çavuşoğlu mesajında, “Ülkemizin içinde bulunduğu gerilim dolu siyasi atmosferle birlikte ekonomik zorluklar, geçim sıkıntısı, gelecek endişesi, insan hakkı ihlalleri bizleri nefes alamaz noktaya sürüklese de 2022 yılında halkın iktidarını kurarak özlediğimiz Türkiye’yi kuracağımıza inanıyorum.

2022’nin umudun yeşereceği bir yıl olacağını, her başlangıcın, her yola çıkışın umut dolu olduğunu belirten Çavuşoğlu, ”2022 yılının her gününü güzelleştirmek ve özgürce yaşanan bir Türkiye yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz. COVID-19 salgın hastalığı nedeniyle yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı, tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. 2022’nin, başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm milletimizin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.”

RAZİYE AKIŞIK (İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)

“Yönetimimizle birlikte Denizli’de her gün, ertesi gün seçim olacakmış gibi çalıştık, boşa harcayacak bir dakikamız bile yok. İnşallah 2022 yılı herkes için İYİ bir yıl olacak. 2021 yılı bizim için gerçekten verimli bir yıl oldu. Göreve geldiğimden bu yana hiçbir bahaneyi kabul etmedim, etmem de. Bu yolda gönlünü ortaya koymuş hiç kimsenin bahanesinin olacağına inanmıyorum. Yeni yılın ilk günü nasılsam, yeni yılın son günü de aynı verimle, aynı şevkle ve aynı azimle çalışmaya, insanları dinlemeye, onlara el uzatmaya, onların kalplerinde yer etmeye devam edeceğim. Her zaman söylüyorum, masa başından bu iş yürümez. Ben partinin hangi kademesinde olursa olsun her daim görevimi en iyi şekilde yerine getirdim ve bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim

Yeni yılın ilk gününden son gününe kadar her gün yeni bir etkinlik, yeni bir çaba içerisindeydik. Sürpriz bir mitinge ev sahipliği yaptık. Alanda yer alan kalabalık, bizim çalışmalarımızın neticesini aldığımızı gösterdi bize. Denizli’de gitmediğimiz ilçe, çağırılıpta ziyaret etmediğimiz kimse kalmadı. ‘Pandemi var çalışma’ dediler, maskemizi taktık, insanların yanında olduk. Sadece Ocak ayında ayrı ayrı günlerde 30 etkinlik yapmışız. 29 gün çeken Şubat ayına 29 etkinlik sığdırmışız. Belediye başkanlarını da ziyaret etmişiz, zabıta personeliyle de bir araya gelmişiz. Engelli vatandaşlarımızın da yanında olmuşuz, esnafı da ziyaret etmişiz. Yılın 12 ayında Denizli’nin belirli yerlerinde yer alan stantlarla partimize üye çalışmalarını yürütmüşüz, sosyal sorumluluk projelerinde var olmuşuz. Esnaflarımızın mutluluklarına da, zor günlerine de ortak olmuşuz. Tüm ilçe başkanlarımızı ziyaret edip, tüm ilçelere ayak izlerimizi bırakmışız. Denizli’de derdi olan kim varsa elini tutmuş, derdine derman olmaya çalışmışız, Sarayköy’de kamulaştırma nedeniyle sıkıntı çeken çiftçilerimizin avukatlığını da yaptık. Baklan’da, Çivril’de, Honaz’da, Babadağ’da her hangi bir eve misafir de olduk. Denizlimiz ilçeleri ile birlikte bizim için her daim kıymetli, ve öyle de kalmaya devam edecek. Koskoca 2021 yılı içinde 1 gün bile çalışmadan geçti diyebileceğimiz tek bir günümüz bile yok çok şükür. Alnımız açık, başımız dik, görevimizi gerek eksiğiyle, gerek fazlasıyla, ama layığıyla yerine getirdiğimiz bir yıl oldu bizim için. Bu vesile ile gönüllerinde yer ettiğimiz herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu huzurlu ve bereketli bir yıl olmasını temenni ederim. İnşallah 2022 herkes için İYİ bir yıl olacak.”

SÜLEYMAN EKİCİ (İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ)

“Her yeni yıl; yeni hedeflere, mutlu, huzur dolu müreffeh yarınlara ulaşabilmemiz için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek eğitimimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, ülkemizin ilklerinden birisi haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız, yeni yılda da artarak devam edecektir.

6 Eylül 2021 itibari ile okullarımız yeni eğitim-öğretim yılına başlamıştır. Denizli’deki veli, öğretmen ve öğrencilerimizin aşıya olan inançları ve bilime olan güvenleri sayesinde eğitimin yüz yüze devam etmesi sağlanmıştır. Yüz yüze eğitimin kesintisiz devam etmesi ile şehrimiz, eğitim adına önemli adımlar atma fırsatı bulmuştur.

2021 Yılı’nın Eylül ayından bugüne kadar Mesleki Eğitim adına önemli adımların atıldığı bir zaman dilimi oluşmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan 18 Aralık 2021 tarihinde imzalanan mesleki ve teknik işbirliği protokolü kapsamında Merkezi Eğitim Merkezleri irtibat büroları açılmıştır. Ayrıca tüm Mesleki okullarda Mesleki Eğitim Merkezleri Programı açılmıştır. Bu kapsamda daha önce hizmet verenlerle birlikte 47 Mesleki Eğitim Merkezi eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Böylelikle birçok öğrencimiz meslek lisesi diplomasına, kalfalık, ustalık belgelerine kavuşurken 9,10,11. Sınıflara asgari ücretin %30’u, 12. sınıflara ise %50’sinin tamamı devlet katkısı olarak ödenerek işverenin üstündeki yük tamamen alınmıştır. Mesleki eğitim merkezlerine kayıt olan her öğrenci kayıt olduğu andan itibaren mezun olana kadar iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı devlet tarafından sigorta kapsamına alınacaktır. Bu kapsamda ülkemizde “aranan eleman” özelliklerine sahip kalifiyeli birey sayımız hızla artmaktadır. Devam eden çalışmalarla dönüştürülebilir atıkların geri kazanımı için meslek liselerimiz AR-GE çalışmalarına devam ederek “Sıfır Atık Projesi ” ni hayata geçirmiştir. Ayrıca Mesleki Alan Çalıştayları ile üniversite, ilgili kamu kurumları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, ortaokul müdür ve rehber öğretmenlerinin, alan öğretmenlerimizin ve sektör temsilcilerimizin katılımıyla 30 alanda devam etmektedir. Bakanlığımızın ve Sn. Emine ERDOĞAN’ ın himayelerinde gerçekleştirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyası ile ilimizde, 131 okulumuzun kütüphane donanım eksikliği Mesleki ve Teknik Liselerinin çalışmaları ile tamamlanmıştır.

Mesleki Eğitim adına güzel gelişmelerin olduğu bir yıl olmasının yanında; bakanlığımızın her ayın ilk haftasında yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden destekleyici yardımcı kaynak, etkinlik kitapları, fasiküller, öğretmenlerimizin kullanacağı materyaller yayınlanması da eğitim adına önemli bir adımı oluşturmuştur. İlimizde de 2. sınıftan 12. Sınıfa kadar olan sınıf seviyelerindeki tüm öğrencilerimize yardımcı kaynaklar basılı olarak ulaştırılmaya başlanmıştır.

Bahsedilenlerin dışında da daha iyiye, daha güzele ulaşmak adına; çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için el birliği, güç birliği içinde çalıştık. Yeni yılda da çalışmalarımıza aynı azim, kararlılık ve heyecanla devam edeceğiz.

2022 yılının tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere; barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, verimli bir yıl olmasını diliyorum.”

MÜJDAT KEÇECİ (DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)

“Pandeminin etkilerinin devam ettiği ve ekonomik zorlukların yaşandığı bir yılı geride bırakıyoruz. Hammadde, konteyner, navlun krizi, yüksek enflasyon, enerji krizi, emtia fiyatlarında yüksek artış ve koronavirüsün yeni mutasyonları gibi yaşanan birçok olumsuzluklara rağmen iş dünyası olarak 2021 yılını çalışarak, üreterek, katma değer sağlayarak geçirdik. Genel olarak ekonominin daraldığı bir ortamda ülke olarak üretmeye ve katma değer yaratmaya devam etmeliyiz. İş dünyası olarak, önümüzü görebileceğimiz ekonomik açıdan da desteklerin süreceği bir yıl diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının, ülkemize şehrimize ve tüm dünyaya, öncelikle sağlık, barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.”

İBRAHİM TEFENLİLİ (DENİZLİ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI)

“2021 yılı pandeminin gölgesinde geçen zor bir yıl oldu. Dünya genelinde bir çok ülke kritik virajlardan geçti. Pandeminin olumsuz etkileri, yaşanan yangınlar, kuraklıklar hayatımızın bir çok noktasında kendisini belli etse de ekonomik anlamda alınan son önlemler 2022’ye daha umutlu girmemizi sağladı. İş dünyası olarak 2022 yılında devletimizin de desteği ile daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Ülkemizin ve milletimizin refah seviyesinin artması için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile başta ülkemize olmak 2022 yılının tüm dünyaya barış, sağlık, refah ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm milletimizin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyorum.”

YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)

“Denizlili hemşehrilerimize, ülkemize yeni yılın güzellikler getirmesini diliyorum. Umuyorum ki 2022’de güzelliklerin konuşulduğu, mutlu ve huzurlu günler bizim olur. Geride bıraktığımız yılda ülkemiz her alanda pozitif adımlar atmayı başardı.  İç ve dış güçlere rağmen, çıkartılmak istenen tüm olumsuzluklara rağmen istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Tüm dünyanın koronavirüs ve ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşadığı süreçte iyi bir sınav verdik. Her türlü manipülasyona karşı, ayakta kaldık. 2022 yılında da Türkiye; bilimde, teknolojide, sanayide ve birçok alanda potansiyeli ve elde edeceği başarılarla parmakla gösterilecektir. Başta Akdeniz Bölgesi ve Denizli’mizde meydana gelen orman yangınlarının yanı sıra, Karadeniz’deki sel felaketinde hem ciğerlerimiz hem de canlarımız yandı. Zor günlerden geçtik. Ama güçlü devlet anlayışıyla, yaralarımızı en kısa sürede sarmayı  başardık. Afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni yılda bu tür felaketlerin başta ülkemiz, ardından da dünyamızda olmamasını temenni ediyorum. Millet olarak tarihin her döneminde zorluklarla başa çıkmayı bildik.  Aydınlık bir gelecek için, yarınların daha güzel olması için var gücümüzle ülkemize sahip çıkacağız. Bu duygularla 2022 yılının başta Denizlili hemşehrilerim olmak üzere, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini diler,  milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutlarım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı