REKLAMI GEÇ

Denizli Rotaract’ta bayrak değişimi

Denizli Rotaract’ta bayrak değişimi

Denizli Rotaract Kulübü’nde Başkan Av. Hilmicem Tutulmaz, görevini Ozan Manisalı’ya, Denizli Rotary Kulübünde ise Başkan Asil Türk, Sidar Anıl Özalp’a devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2021 Çarşamba, 16:00

Törene Uluslararası Rotary 2440. Bölge Guvernörü Nedim Atilla, Rotary 2440. Bölge Saymanı Mert Korur, 12. Grup Guvernör Yardımcısı Uğur Didin ve Delikliçınar Rotary, Pamukkale Rotary, Delikliçınar Rotaract üyeleri ile Denizli Rotary ve Rotaract Kulübü’nün üye ve davetliler katıldı.

Rotary’nin misyonunu ve vizyonunu Bölge Guvernörü Nedim Atilla anlattı, Rotary’nin 7 ana başlıkta, “Barışın sağlanması ve çatışmanın önlenmesi, Hastalıkların azaltılması, hastalıklardan korunma ve tedavi, Su, Su Yönetimi, Temiz Su, Hijyen veya Çevre koruması, Anne ve çocuk sağlığı, Okur- yazarlığın arttırılmasına yönelik proje gerçekleştirmek, Sosyal- toplumsal gelişim, Çevreyi Koruma ve Destekleme” projelerine bu sene de devam edeceklerini, işbirliği yapacakları kurum ve kuruluşlarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Denizli Rotaract Kulübü dönem başkanı Ozan Manisalı ise “2020-2021 dönemi içinde Hilmicem Tutulmaz başkanımızın pandemi şartlarında dahi yapmış olduğu online projeler ile özellikle çevre, çevre temizliği ve çevreye ilişkin farkındalık oluşturan bez çanta projesini devam ettirerek, önce ege bölgesi, sonrasında tüm Türkiye kulüpleri ile birlikte yapmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde kulübümüzü bir üst çıtaya da daha çıkaracağını inandığımız arkadaşlarımız, Burçe Doğrar Altuntaş, Seval Ece Tuğrul, Çağlar Güleç, Buğra Altuntaş’ın üye alım törenlerini de gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız ile ailemiz daha da güçlenerek büyümeye devam etmektedir. Denizli Rotaract Kulübü olarak her dönem eğitim, sağlık, kültür ve sosyal alanda proje üretmiştir. Geçmiş dönem başkanım Hilmicem Tutulmaz bu görevini layığıyla yerine getirmiştir. Bu dönem içerisinde de her alanda yapacağımız farkındalık yaratacağımız projelerimiz ile dönem boyunca çalışmalarımız devam edecek. Hizmetlerimizle Yarışacağımız dönem bizlerin olacak. Şundan hiç şüphem yoktur ki, Denizli Rotaract Ailesi olmak, bu ailenin bir parçası olmak bir ayrıcalıktır. Hizmetleriniz dünyayı değiştirelim dönem temamız ile insanlığa hizmet ve farkındalık yaratmak için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı