REKLAMI GEÇ

Denizli Şehir Hastanesi ihalesi yapıldı, işte verilen teklifler

Denizli Şehir Hastanesi ihalesi yapıldı, işte verilen teklifler

Denizli Şehir Hastanesi’nin ihalesi 30 Aralık’ta yapıldı. İhaleye 8 firma katıldı, en düşük teklifi Ekşioğlu Yönetim verdi. Firma yapım için 1 milyar 34 milyon 53 bin lira teklif etti. Kapalı usulde yapılan ihalenin sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2021 Cumartesi, 11:20

Bir süredir konuşulan ve merakla beklenen 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi için yılın son günü en önemli adım atıldı.

30 Aralık’ta gerçekleşen ihaleye teklif veren firmaları ve tekliflerini Sözcü Gazetesi’nden Çiğdem Toker kaleme aldı.

Daha önceki örnekleri yap-işlet-devret modeliyle yapılan şehir hastanelerinde Denizli için farklı bir yöntem uygulandı, devlet bütçesinden yapılmasına karar verildi. 1 milyar 389 milyon 418 bin 6 lira 84 kuruş olarak belirlenen maliyet öngörülen Denizli Şehir Hastanesi yapımı için 8 firma teklif verdi.

En düşük teklifi 1 milyar 34 milyon 53 bin 20 lira ile Ekşioğlu yönetim verdi. İkinci sırada 1 milyar 39 milydn 440 bin lira ile Mustafa Ekşi İnşaat yer alırken, Ermit Mühendislik 3. sırayı aldı. Diğer teklifleri ise Kolin İnşaat, Kalyon İnşaat, REC Uluslararası, Limak İnşaat ve Taşyapı İnşaat verdi.

İhalenin sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yorumlar

metin ÖZDEMİR   -  Bağlantı 2 Ocak 2021, 18:37

BU KAPALI USÜL İHALELERDE ACABA ŞARTNAMEDE NELER YAZILDIDA BAŞKA FİRMALAR GİREMEDİ EKŞİ – EKŞİOĞLU GİBİ YADA KOLİN LİMAK ŞİRKETLERİ ÖN PLANDA TUTULDU BU ŞİRKETLER İHALEYİ FESAT KARIŞTIRMAKTAN ÖNCE BU FİRMALAR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı