REKLAMI GEÇ

Denizli sokaklarında dolaşan Squid Game kartlarının sırrı çözüldü

Denizli sokaklarında dolaşan Squid Game kartlarının sırrı çözüldü

Netflix’in popüler dizilerinden Squid Game dizisinin kartvizitleri yaklaşık 15 gün önce Denizli’de dağıtılıyordu. QR kod bulunan kartları okutunca ‘Büyük oyuna hazır mısın?’ yazısı bulunan kayıt formuna yönlendiriliyordu, formda 15 günlük geri sayım mevcuttu. 15 günün sonunda gizem çözüldü. Denizli’de bir reklam ajansı SMA hastası çocuklara farkındalık yaratmak ve tedavi masrafları için başlatılan bağış kampanyalarına destek olunması amacıyla böyle bir farkındalık projesi başlattıklarını açıkladı.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2021 Cuma, 11:37

Son dönemlerde herkesin konuştuğu Squid Game adlı Kore dizisinde kullanılan kartvizitler 15 gün önce gizemli bir şekilde Denizli’de dağıtılmaya başlandı. Kartvizitin arkasında bulunan QR kod ‘Büyük oyuna hazır mısın?’ ibaresi ile form sayfasına götürüyordu. Gizemli kartvizitler kısa zamanda sosyal medyada konuşulmaya başlandı yapan kişiler merakla beklendi. Formda başlatılan 15 günlük geri sayımın bitmesiyle sır perdesi aralandı.

Denizli’de faaliyet gösteren bir reklam ajansı dün sosyal medyada paylaştıkları 1 buçuk dakikalık videoda kartvizitleri kendi firmalarının yapıp dağıttığını açıkladı.

Açıklamayı dizide de olduğu gibi Front Man maskeli bir ajans çalışanı yaptı. Videoda Form kayıt olan kişilerin verilerinin üçüncü şahıslara paylaşılmadan silindiği ve korkusuzca paylaşılan kişisel verilerin ne kadar önemli olduğunun altı çizildi.

SMA HASTASI BEBEKLER İÇİN FARKINDALIK PROJESİ
Dizinin başrol karakteri gibi giyinen kişi SMA hastası bebekler için yapılan bağış kampanyalarına teşvik amaçlı yapıldığı açıkladı. Cümlesinin devamında şunları belirtti” Dizide kumbaranın dolması için insanların ölmesi gerçek hayatta ise yaşamak için kumbaranın dolması gerekiyor. Ülkemizde binden fazla SMA hastası bebek yaşamak için kumbarasının dolmasını bekliyor. Kişisel verilerinizi paylaşırken gösterdiğiniz cesareti SMA hastalarının yaşaması için de gösterin ve tedavi masrafları için başlatılan bağış kampanyalarına destek olun.” sözleriyle videoyu sonlarındır.

“POPÜLER DİZİYİ FARKINDALIK PROJESİNE DÖNDÜRDÜK”
Denizli Haber’in ulaştığı ajansın kurucu ortağı Murat Çeşme fikrin 10 kişilik bir ekipten çıktığını söyledi. Çeşme “Dizinin çok popüler olmasıyla bunu bir farkındalık projesine döndürmeye karar verdik. İnsanları merak içinde sokarak daha da heyecanlı bir hal almasını sağladık. Sosyal medyadaki sayfalarda keşfete düşerek projenin tüm Türkiye’de görülmesi sağlandı sonrasında da bu şekilde bir video yaptık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı