REKLAMI GEÇ

Denizli Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar’ın asaleten atama kararı Resmi Gazetede

Denizli Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar’ın asaleten atama kararı Resmi Gazetede

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde geçen yıldan bu yana vekaleten görev yapan Şakir Çınar, aynı göreve asaleten atandı. Atama kararına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2023 Cuma, 10:56

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne 2022 yılında vekaleten atanan Şakir Çınar, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle bu görevi bundan sonra asaleten sürdürecek. Çınar’ın atamasıyla ilgili kararname Resmi Gazete’de yayımlandı.

Çınar, 29 Nisan 2022 tarihinden bu yana Denizli İl Tarım ve Orman Müdür Vekili olarak görev yapıyordu.

Çınar, 1975 Afyonkarahisar Çay doğumludur. İlk ve orta okulu Çay’da tamamladıktan sonra, 1993 yılında Konya’da Veteriner Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olarak Elazığ İli Palu İlçe Tarım Müdürlüğü’nde memuriyete başlar. 2002 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği, 2010 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Avlama ve İşleme Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. 1998-2011 yıllarında Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsünde araştırmacı ve bölüm başkanı görevlerinde bulundu.

2011-2013 arasında Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsünde Koordinatör olarak görev yaptı. 2013-2021 yıları arasında Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü’nde Enstitü Müdürü görevini ifa etti. Bu süreçte birçok bilimsel sempozyum, çalıştay ve organizasyonda; başkanlık, bilim kurulu üyeliği, danışma kurulu üyeliği ve editör olarak görev aldı.

2021 -2022 yılları arası Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörü olarak görev yaptı. 2022 Mayıs ayında Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirilen Çınar evli ve 3 kız babası.

Yorumlar

ali özkurt   -  Bağlantı 15 Eylül 2023, 12:56

Hayırlara vesile olsun, arz-ı endamından hizmet sevdalısı olduğu tartışmasız ve mutlak aşikar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı