REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği açıkladı: Alkol satışına kameralı denetim

Denizli Valiliği açıkladı: Alkol satışına kameralı denetim

Denizli Valiliği eğitim ve öğretim kurumlarına 200 metre mesafedeki alkol ve tütün mamulleri ruhsatı bulunan tüm işletmelere kameralı güvenlik sistemi kurma zorunluluğu getirdi. İş yerlerine kamera sistemi kurmak için 3 ay süre tanındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2021 Pazartesi, 15:14

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, kentteki alkol ve tütün mamulleri satışına yönelik yeni kararların alındığı ifade edildi.

Alınan karara göre; eğitim ve öğretim kurumlarına 200 metre mesafedeki alkol ve tütün mamulleri satış ruhsatı bulunan işyerlerine kamera sistemi kurulma zorunluluğu getirildi.

Valilik, kamera sisteminin kurulmasına ilişkin detaylara ilişkin aldığı karar şöyle:

“Güvenlik kamera sistemi işyerlerinin satış alanı ile tüm giriş-çıkışlarını (varsa işyeri otoparkını) değişik açılardan görebilecek ve yüz belirlemeye yardımcı olacak şekilde konuşlandırılacaktır. Güvenlik kameraları yeterli çözünürlükte, karanlık ortamlar da net kayıt yapabilen gece görüşlü, 7 gün 24 saat kesintisiz kayıt yapabilme özelliğine sahip olacaktır. Görüntü kayıtları, en az 30 gün arşivlenebilir depo özelliğine sahip olacak, arşiv görüntüleri gerektiğinde tarih ve saat girilerek kolayca ulaşabilecek özellikte olacaktır. Güvenlik kamerası konuşlandırma işlemleri bu kararın tebliğ tarihinden itibaren 3 ay içerisinde tamamlanacaktır.”

Yorumlar

MUSTAFA SABUNCUOĞLU   -  Bağlantı 19 Ekim 2021, 09:08

önce hırsızlar için tetbir alsanız daha iyi olur.

rabia   -  Bağlantı 19 Ekim 2021, 08:48

lutfen Civrilin Gumussuyu beldesinde 14 yasindaki erkek cocuklarinin ellerinde sigara ve alkollu urunler su gibi icki akiyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı