REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği’nden Denizli’deki orman yangınlarının son durumlarıyla ilgili açıklama

Denizli Valiliği’nden Denizli’deki orman yangınlarının son durumlarıyla ilgili açıklama

Denizli Valiliği, kentte üç gündür devam eden orman yangınlarının son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, 5 yangının tamamının söndürüldüğünü 3’ünde soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2021 Perşembe, 11:14

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklama kentte 2-4 Ağustos arasında kentte 5 yangın çıktığı belirtilirken, yangınlarla ilgili şu bilgi aktarıldı:

PAZARTESİ

Buldan İlçesi Türlübey mevkiinde çıkan Orman yangını tamamen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

SALI

Tavas İlçesi Pınarlık mevkiinde çıkan Orman yangını tamamen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

ÇARŞAMBA

Sarayköy İlçesi Yeşilyurt mevkiinde çıkan Orman yangını ekiplerin hızlı bir şekilde müdahalesi ile büyümeden söndürülmüştür.

Tavas İlçesi Tekkeköy mevkiinde çıkan Orman yangını ekiplerin hızlı bir şekilde müdahalesi ile büyümeden söndürülmüştür.

Buldan ilçesi Karaköy mevkiinde (Güney İlçesi sınırı) çıkan Orman yangını tamamen kontrol altına alınarak söndürülmüş, soğutma çalışmalarına devam edilmektedir.

DEVAM EDEN YANGIN KALMADI

Halen Denizli ilimiz sınırları içerisinde devam eden alevli bir yangın bulunmamakla birlikte, Devletimizin tüm imkanları seferber edilerek, necip halkımızın da üstün gayretleri ile Orman yangını meydana gelen alanlarda, soğutma çalışmaları ve gözetim faaliyetleri devam etmektedir.

HELİKOPTER YANGIN NÖBETİNDE

Ayrıca, Orman Bölge Müdürlüğümüzün koordinesinde yangın söndürme helikopteri ile tüm alanlar havadan kontrol edilmektedir.

Bu vesileyle, Denizli ilindeki Orman yangınları ile ilgili sadece Valiliğimizden yapılan açıklamalarına itibar edilmesini önemle istirham ederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı