REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ten telsiz anonsuyla polise övgü dolu sözler

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ten telsiz anonsuyla polise övgü dolu sözler

Denizli Emniyet Müdürlüğü, titiz çalışması ile 5 yıl işlenen cinayeti aydınlattı, ceset gömüldüğü yerden çıkarıldı, 5 kişi gözaltına alındı. Polisin başarılı çalışması Vali Ali Fuat Atik tarafından da takdir edildi. Telsiz anonsuyla tüm polislere seslenen Vali Atik başarılarından dolayı kutladı, “Denizli polisiyle gurur duyuyorum. Yüzümüzü ağarttınız, Allah da sizin yüzünüzü ağartsın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2022 Cuma, 18:16

Denizli polisi, 5 yıl önce kayıp başvurusu yapılan Salih Abay’ın cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarmış, titiz bir çalışmayla cinayetle ilgili olduğu belirlenen biri kadın 5 kişiyi gözaltına almıştı. Pınarkent’te bir araziye gömülen Salih Abay’ın da cesedine ulaşan ekipler, önemli bir başarıya imza etti.

Denizli polisinin başarısı Vali Ali Fuat Atik tarafından da bizzat tebrik aldı. Cinayetin aydınlatılmasının ardından telsizle polislere seslenen Vali Ali Fuat Atik, gösterilen çaba ve titiz çalışma nedeniyle tüm polis teşkilatını kutladı.

Ortaya konan başarının büyük olduğunu belirten ve polisleri tebrik eden Vali Atik sözlerini, “Denizli polisiyle gurur duyuyorum. Sizler bizim yüzümüzü ağarttınız, Allah da sizin yüzünüzü ağartsın” diye bitirdi.

Denizli’de film gibi cinayet aydınlatıldı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı